Almir Krkusic
Početnik
- Poruka
- 27
Molim Vas za literaturu za ispite 2.2. , 2.6 i 2.8
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni, molim te na mail: almir_krkusic@hotmail.com
Mozete li meni da posaljite pitanja za 2,2 na almir_krkusic@hotmail.comCao, mozete li meni da posaljite pitanja za 2,2 na tanjamiljanovic6@gmail.com
Ako moze meni za 2.6 i 2.8 sanjanestin@hotmail.com HVALA UNAPRED
Meni treba 2.8 ako moze na mejl djurdjica.pp@gmail.com Hvala punoPostovane kolege,
Da li neko ima primer novijih TEST ili skripte za ispitnih iz 2018-2019 iz predmeta 2.7 i 2.9. Ukoliko ima zamolila bih da mi posalje na mail agron010111979@gmail.com
P.S. Kome trebaju testovi i literatura za 2.5-2.6-2.8 neka javi da šaljem na mail
Hvala
Da li bi mogla da mi pošalješ testove za 2.2,2.6,2.8 i 2.9 na vlaki.v@gmail.comDa li neko ima novije testove i skripte za 2.7? Ako imate možete poslati na mail sanjagm@yahoo.com. Kome treba imam elektronski za 2.1,2.2,2.6,2.8,2.9.
Hvala
i meni bila bi jako zahvalna tmsbgd@gmail.comDrage kolege ukoliko imate skripte, knjige, zadatke za ispitna pitanja za racunovodju od 1.1-1.9. posaljite na mail stamenkaradisic@gmail.com. Hvala unapred
Prva dva vikenda (uvek nedelja) u junu i decembru. Sada je prvi put bilo u julu zbog cele situacije...Da li neko moze da mi kaze kada se u decembru odrzavaju ispiti, pocetkom ili krajem meseca. Hvala
Mislim da ne moze ali Vi svakako mozete zvati Savez na broj sa sajta pa ih pitati. To koliko treba staza je potreban uslov za polaganje a ne tipa imate staz plus fax pa da Vam to priznaju u zamenu za diplomu Racunovodje. Da nemate staz i to sve potrebno koliko ja razumem ne biste ni mogli polagati.Vidim da je vecina vec uveliko u polaganju ispita, i ja bih krenula ali sam u zabuni za koje strucno zvanje treba polagati, racunovodja ili ovlasceni racunovodja. Koje zvanje je dovoljno vlasniku preduzetniku knjigovodstvene agencije? Ono sto sam procitala je da bi polagali za racunovodju potrebno je najmanje 3 god. radnog staza i srednja skola, za ovlascenog fakultet i 3 godine radnog staza ili visoka skola i 4 god. radnog staza ili sertifikat racunovodje i radni staz. Mnoge kolege smatraju da je dovoljno zvanje samo racunovodje za sve ovo sto nam u buducnosti zakon nalaze. Ako je tako onda nema potrebe polagati za ovlascenog ukoliko to ne zelimo. da li je moguce ako imam visoku skolu ili fakultet i radno iskustvo da priznaju ispite i samo izdaju sertifikat koji ce biti dovoljan za dalje. Da li neko od vas ko je vec u ovome svemu ima vise informacija.
Mislim da ne moze ali Vi svakako mozete zvati Savez na broj sa sajta pa ih pitati. To koliko treba staza je potreban uslov za polaganje a ne tipa imate staz plus fax pa da Vam to priznaju u zamenu za diplomu Racunovodje. Da nemate staz i to sve potrebno koliko ja razumem ne biste ni mogli polagati.
Zvala sam savez, izbegavaju da daju odgovor ali na kraju kazu da svi sa ekonomskim fakultetom usmeraja da polazu za ovlascenog jer im je logicno priznato sve iz prvog dela za racunovodju i mogu odmah dobiti sertihikat, a samim tim i licenca i upis u registar. Malo je sramota sto o tome niko ne prica jer ljudi masovno polazu a nisu u obavezi jedino ako to bas zele.Mislim da ne moze ali Vi svakako mozete zvati Savez na broj sa sajta pa ih pitati. To koliko treba staza je potreban uslov za polaganje a ne tipa imate staz plus fax pa da Vam to priznaju u zamenu za diplomu Racunovodje. Da nemate staz i to sve potrebno koliko ja razumem ne biste ni mogli polagati.