kako ovde nema kafane na ovom podforumu...
necega sam se setio... izvanredne ideje!!!
i to bi bilo veoma extra, ozbiljno popricati sa adminom
recimo ovde dolazi koliko njih neka ih bude i 200 godisnje,
da naprave fond...
fond za kupovinu luxsuzne jahte gde bi samo mi sa krstarice bili na toj jahti,
npr svako prilozi mesecno po 50 ili manje dinara a moze dnevno i eto kroz nekoliko vrednih godina mogli bi da kupimo jahtu recimo 35 000 50 000 eura.
forum plus krstarica sajt
prvo odrediste neki poveci arhipelag ili atol recimo maldivi sjesali i sl
okupljali bi smo se jednom u godina dana i krstarenje bi trajalo nekih dva tri meseca, za to vreme odsustva jahta bi bila u najmu i tako bi ustedeli za kupovinu jos vece jahte gde bi bili pozivane slavne licnosti npr jednom u godini dana jedna sl licnos, birali bi sl licnosti na osnovu izvlacenja iz bubnja, potom bi ta slavna licnost nakon krstarenje birala odrediste za sledecu godinu i izvlacila bi sretnu porodicu koja bi tada isla na besplatno tromesecno krstarenje
osnovali bi yt kanal i sve snimali egzoticna mesta i stavljali na kanal, potom bi bili dovoljno bogati od svih tih prijava i pregleda na jt da kupimo tv kanal koji bi se bavio tako nekako iracionalno tehnoloskim temama kao sto su investicioni fondovi, egzoticna mesta, istrazivanje i sl, davali bi i filmove dokumentarne i redovne o tome.
Potom bi bili vec jako imucni da svaki forumas ima svoje akcije u vrednosti od nekoliko hiljada eura, ali i povrh svega toga mi bi i dalje bili na tim krstarenjima, ko je za?