Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Postovane kolege,
Da li neko ima primer novijih TEST ili skripte za ispitnih iz 2018-2019 iz predmeta 2.7 i 2.9. Ukoliko ima zamolila bih da mi posalje na mail agron010111979@gmail.com
P.S. Kome trebaju testovi i literatura za 2.5-2.6-2.8 neka javi da šaljem na mail
Hvala
[/QUOTE
Da li možete meni da pošaljete testove i literaturu za predmete koje imate na mail karijatide.jg@gmail.com .
Hvala mnogo!

kako ovde nema kafane na ovom podforumu... :)

necega sam se setio... izvanredne ideje!!!
i to bi bilo veoma extra, ozbiljno popricati sa adminom :)

recimo ovde dolazi koliko njih neka ih bude i 200 godisnje,

da naprave fond... :)

fond za kupovinu luxsuzne jahte gde bi samo mi sa krstarice bili na toj jahti,
npr svako prilozi mesecno po 50 ili manje dinara a moze dnevno i eto kroz nekoliko vrednih godina mogli bi da kupimo jahtu recimo 35 000 50 000 eura.
forum plus krstarica sajt :)

prvo odrediste neki poveci arhipelag ili atol recimo maldivi sjesali i sl
okupljali bi smo se jednom u godina dana i krstarenje bi trajalo nekih dva tri meseca, za to vreme odsustva jahta bi bila u najmu i tako bi ustedeli za kupovinu jos vece jahte gde bi bili pozivane slavne licnosti npr jednom u godini dana jedna sl licnos, birali bi sl licnosti na osnovu izvlacenja iz bubnja, potom bi ta slavna licnost nakon krstarenje birala odrediste za sledecu godinu i izvlacila bi sretnu porodicu koja bi tada isla na besplatno tromesecno krstarenje
osnovali bi yt kanal i sve snimali egzoticna mesta i stavljali na kanal, potom bi bili dovoljno bogati od svih tih prijava i pregleda na jt da kupimo tv kanal koji bi se bavio tako nekako iracionalno tehnoloskim temama kao sto su investicioni fondovi, egzoticna mesta, istrazivanje i sl, davali bi i filmove dokumentarne i redovne o tome.
Potom bi bili vec jako imucni da svaki forumas ima svoje akcije u vrednosti od nekoliko hiljada eura, ali i povrh svega toga mi bi i dalje bili na tim krstarenjima, ko je za?

Realno, meni vremena nije bilo dovoljno. Preobimni su zadaci, ja sam uradila 4. Iz skripte sa pripremne nastave su bili zadaci IV, VIII, IX, XIV i XXI. Od toga 2 sa neizmenjenim ciframa. I još u 2 zadatka se tražilo tekstualno obrazloženje rezultata. Ispit sam spremala dugo, jer je i ceo rok bio pomeren za mesec dana, pa se to razvuklo. Meni su zadaci bili teški jer mi nisu bili logični, celine su posebne i nepovezane. Terminologija nije baš uskladjena sa našom, a u praksi se nisam susretala sa tim. Ali, pomoglo mi je to što sam kombinovala knjigu i skriptu i tako "uhvatila" neki svoj sistem. Knjiga je od 2007. nepromenjena.
Cao, da li prodajete ili mozete da podelite sa nama te zadatke iz skripte, na tanjamiljanovic6@gmail.com

Back