Kolege,
molim vas za novija ispitna pitanja 2.7 i 2.8 ako neko ima. Unapred se zahvaljujem
molim vas za novija ispitna pitanja 2.7 i 2.8 ako neko ima. Unapred se zahvaljujem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poslato ti je! pozdravPozdrav, ako ima neko knjigu iz Revizije 2.9 ispit u pdf-u i voljan je da je prosledi moj mejl je vesna.ostojic91@gmail.com
Hvala unapred!
Molim Vas, ukoliko možete, prosledite i meni, bilo šta od testova za ispit 2.6 na adresu mladenovich990@gmail.comAko mozes meni da posaljes, pls na adresu daca1990@yahoo.com
Ja takodje molim da sve sto imate prosledite i meni na mail ana.zlatkov@gmail.comAko ste dobili nešto, molim da prosledite i meni na sanexavangard1983@gmail.com
Zdravo, i meni treba 1.7 pa ako imate, prosledite mi na ana.zlatkov@gmail.comSad u nedelju,28. juna izlazim na ispit 1.7 i mnogo bi mi značilo ako bi neko imao ispitna pitanja iz ranijih rokova. Moj mail je jelenapantelic83@gmail.com
Ja imam skriptu za 1.5 i ispitna pitanja koja sam imala u decembarskom roku kao i skriptu i ispitna za 1.6. Hvala unapred
Zdravo, ako imate testove i literaturu za navedene ispite, molim da prosledite na mail ana.zlatkov@gmail.comMozete li mi poslati testove za ispit 1.2 na email sanexavangard1983@gmail.com ? Unapred zahvaljujem
Koleginice, posto vidim da spremate ispite za zvanje racunovodje da li biste mi prosledili materijal koji imate. Moj mail je ivica.bozanic@hotmail.rsSad u nedelju,28. juna izlazim na ispit 1.7 i mnogo bi mi značilo ako bi neko imao ispitna pitanja iz ranijih rokova. Moj mail je jelenapantelic83@gmail.com
Ja imam skriptu za 1.5 i ispitna pitanja koja sam imala u decembarskom roku kao i skriptu i ispitna za 1.6. Hvala unapred
milka.matjanovic89@gmail.com javite seInteresuju me iskustva kolega koji su polagali za zvanje RACUNOVODJA
Koliko su obimni ispiti i kakav je kriterijum ?
http://www.srrs.co.yu/savez/ispiti.htm
Unapred hvala
milka.marjanovic89@gmail.com greska u slovu. Pustite poruku na mail
milka.marjanovic89@gmail.com pisite miDa li imate i 1.1 do 1.9
Da li mozes da proslediš i meni na daca1990@yahoo.com ?Poslato ti je! pozdrav