MEMETOVIC
Početnik
- Poruka
- 45
Kolege,
da li neko moze da mi prosledi 2.8 neki testovi ili zadaci naj novi na agron01011979@gmail.com?
da li neko moze da mi prosledi 2.8 neki testovi ili zadaci naj novi na agron01011979@gmail.com?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav kolege.
Jel ima neko literaturu i testove za 1.4 i ‚.7? Zamolila bih vas da mi pošaljete na mail ukoliko neko ima. milicavasic989@gmail.com
Danas sam posalo 2,6 i dobio sam od kolege testove od prosle godine i bili su skoro indentični kao i sada, ako nekom trebaju nek mi se javi.
Da li neko ima testove ili bilosta za 2,9 reviziju
Kolega,
Da li mi mozete poslati ispitna pitanja za 2.6 na mail sucevicdanijela78@gmail.com?
Dobar dan Mirjana,
danas sam zvala.kraj juna ili pocetak jula a mozda i kasnije.Zna li neko da li ce biti organizovan junski ispitni rok?
Molim Vas da mi posaljete testove za ispit 2.3.Molim Vas, pošaljite mi na mail šta imate za ispit 2.2 i 2.3 ukoliko ste nešto pribavili : milica.popovic77@gmail.com Hvala
Zdravo,Koleginice da li mozete da mi posaljete za 2.2 na mail dacabancevic@yahoo.com. Hvala
Molim vas da mi prosledite materijal za ispit 2.2.Da li mozete da mi pošaljete materijal za 2.2? Na mejl nena.stojanovic992@gmail.com
Da li mozete i meni da posaljete materijal za 2.2?Da li mozete da mi pošaljete materijal za 2.2? Na mejl nena.stojanovic992@gmail.com
Molim vas da posaljete i meni sve vezano za 2.2.Molim Vas, pošaljite mi na mail šta imate za ispit 2.2 i 2.3 ukoliko ste nešto pribavili : milica.popovic77@gmail.com Hvala
Molim te da mi posaljes sve sto imas za 2.2 .Što se tiče ispita 2.2. u ovom roku, sve poznato, tj. ponavljaju se i pitanja i zadaci iz starih rokova
Molim vas da mi posaljete sve sto imate za ispit 2.6.Kolege, da li neko ima testove za 2.8 i 2.9 iz prethodnih rokova? Molim Vas da pošaljete na sanjagm@yahoo.com
P.S. Kome trebaju testovi i literatura za 2.1 2.2. 2.6 neka javi da šaljem na mail
Hvala
Poštovana Danijela,ukoliko možete da mi pošaljete materijal za ispit 2.6 bila bih Vam zahvalna na mail:zivkovic.dina90@gmail.comKolege ukoliko vam treba materijal za polaganje ispita za ovlascenog racunovodju pisite danijelrajic88@gmail.com