Zamolila bih nekoga od kolega koji idu danas na konsultativnu nastavu za ispit 2.7, da javi ukoliko bude nekih novosti vezano za ispit i zadatke koji će biti.
Hvala!
slavkimimi0907@gmail.com
Hvala!
slavkimimi0907@gmail.com
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja bih molila ukoliko imate nesto od literature da mi prosledite na mail daca_milisavljevic@hotmail.comAko mozete i meni na daca1990@yahoo.com
I ja bih molila ukoliko imate nesto od literature da mi prosledite na mail daca_milisavljevic@hotmail.comDrage kolege, zamolila bih sve koji imaju literaturu, skripte i testove za polaganje predmeta 2.5 ,2.6 ,2.7 ,2.8 i 2.9 za godinu 2018-2019, ili neke od ranijih godina, da mi proslede na mail :
radinovicd@yahoo.com
Unpred zahvalna!
Pozdrav Dijana
Ukoliko mozete prosledite mi na mail daca_milisavljevic@hotmail.comPozdrav,
Da li biste mogli i meni da prosledite sve što imate za ispit 2.6.? Takođe, ukoliko imate i za 2.2.,2.7.,2.8. i 2.9. Ja imam neke testove, pa mogu proslediti kome treba. Hvala puno![]()
Koleginice ako ste nabavili nesto za 2.6 zamolila bih vas da mi prosledite na dragana.konstantinovic85@gmail.com
Ako ste nabavili nesto za 2.6 zamolila bih vas da mi prosledite na dragana.konstantinovic85@gmail.comDa li je neko bio na konsultacije za ispit 2.6 koje su se odrzale 06.06.2020 i ako hoce da podeli, neka se javi na mail agron01011979@gmail.com
Pozdrav
Unapred hvala!
Da li mozete meni da posaljete testove za 2.6 na mail kosticnatasa1986@gmail.comDarko, možete li mi pustiti pitanja za 2.6 na taleksic5@gmail.com ? Hvala punoooo
Danas sam posalo 2,6 i dobio sam od kolege testove od prosle godine i bili su skoro indentični kao i sada, ako nekom trebaju nek mi se javi.
Da li neko ima testove ili bilosta za 2,9 reviziju
Da li mozete da mi posaljete testove za 2.6 na mail kosticnatasa1986@gmail.com