Dina Živković
Početnik
- Poruka
- 12
Molim Vas ako neko ima bilo sta od novijeg materijala za 2.6 da mi pošalje na mail zivkovic.dina90@gmail.com.
Hvala unapred.
Hvala unapred.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zamolila bih ako mogu dobiti bilo sta od materijala za 2.6.i svaki savet je dobrodosao.Hvala unapred zivkovic.dina90@gmail.comDanas sam posalo 2,6 i dobio sam od kolege testove od prosle godine i bili su skoro indentični kao i sada, ako nekom trebaju nek mi se javi.
Da li neko ima testove ili bilosta za 2,9 reviziju
Jel možete i meni da pošaljete na daca1990@yahoo.comPoslala
Ako mozete i meni na daca1990@yahoo.comPostovani Svima
Ako imate (skripta, ispitna pitanja, testovi 2017-2018-2019) za ispiti za ovlasceni računovođa
2.5 KORPORATIVNO I POSLOVNO PRAVO
2.6 PORESKI SISTEM
2.7 FINANSIJSKI MENADJMENT KONTROLA
2.8 FINANSIJSKO IZVESTAVANJE
2.9 REVIZIJA I INTERNA KONTROLA
Srdacan pozdrav
Ako imate posaljite na email
agron01011979@gmail.com
063-30-10-131
Ako mozes meni da posaljes, pls na adresu daca1990@yahoo.comDanas sam posalo 2,6 i dobio sam od kolege testove od prosle godine i bili su skoro indentični kao i sada, ako nekom trebaju nek mi se javi.
Da li neko ima testove ili bilosta za 2,9 reviziju
Ako mozete i meni na agron01011979@gmail.comAko mozete i meni na daca1990@yahoo.com
Koleginice, meni bi trebala literatura i testovi za 2.2. Molim Vas da mi posaljete na abjanjic@gmail.com. HvalaKolege, da li neko ima testove za 2.8 i 2.9 iz prethodnih rokova? Molim Vas da pošaljete na sanjagm@yahoo.com
P.S. Kome trebaju testovi i literatura za 2.1 2.2. 2.6 neka javi da šaljem na mail
Hvala
Koleginice, meni bi trebali tstovi za 2.2 ako imate. Hvala unapredDrage kolege,
Ukoliko neko ima testove, skripte, sta god za 2.7, 2.8 i 2.9 molim da mi posalje na mail: drdacabane@yahoo.com.
Ukoliko nekom trebaju testovi za 2.1, 2.2 i 2.6 nek mi posalje mail prosledicu sve sto imam.
I meni treba isto ako ste dobili da li biste i meni prosledili na mail mlalovic@ymail.comPozdrav svima.
Zamolila bih sve koji imaju testove i literaturu za ispite 2.1 i 2.2 da mi pošalju na mail: bojana80budic@gmail.com
Hvala puno!![]()
Pošaljite molim vas i meni testove na mnatasa.pn77@yahoo.comAko mozes meni da posaljes, pls na adresu daca1990@yahoo.com