Meseceva kci 35
Početnik
- Poruka
- 18
Molim kolege koji imaju prethodne rokove za ispite 2.2. i 2.6. da mi proslede na e-mail milica.vojvodic35@gmail.com
Hvala svima unapred na odgovoru
Hvala svima unapred na odgovoru

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cao svima,
imam par pitanja i znacila bi mi pomoc, ako neko ima 5 min da mi malo objasni.
Polozio sam 2.1, priznati su mi 2.3-2.5. Hocu za ovaj rok da spremam 2.2 i 2.7.
1. Da li je izvodljivo? Da li mogu da stignem da spremim ova dva ispita?
2. Malo me plase ispiti 2.6, 2.7, 2.8 i 2.9. Da li su stvarno tezi i time imam razloga za brigu, ili su istog kalibra kao 2.1? Cuo sam da su "onako", uz objasnjenje da ih je trebalo bas spremati dugo, ali iz nekog razloga malo sumnjam u sve to.
3. Da li mogu da polazem dva ispita ako definisu tako rok da su u istom danu oba?
Hvala unapred na odgovoru.
Uslov za polaganje ispita 2.7 je polozen ispit 2.2, tako da nije moguce oba polagati u istom roku.
Uslov za polaganje ispita 2.8 je polozen ispit 2.1
Jedno pitanje, za ispit Poslovno pravo, da li spremate iz literature koja je izdata 2010. ili imate nesto novije?
Drage kolege,
Prvo još jednom zelim da se zahvaljujem svim kolegama koje su poslale materijale za 2.4,2,5 i 2,6. Sve sam ih polozio.
Ukoliko nekome trebaju ovi materijali,svakako cu proslediti sve sto sam dobio.
Pošto mi predstoji polaganje poslednja tri ispita 2.7, 2.8 i 2.9, molim kolege koje imaju materijale za ove ispite da ih posalju na mail radonjicsrdjan@yahoo.com ili ako su u pitanju knjige za kopiranje,moj telefon za kontakt je 063 254456.
I na kraju, obzirom da sam polozio sve ispite od 1.1 do 1.9 za I nivo zvanja i još uvek imam nešto od tih materijala, takođe kolegama koje tek pocinju sa ispitima stojim na raspolaganju.
Veliki pozdrav i unapred hvala,
Srdjan