Dragana Vujičić
Početnik
- Poruka
- 2
cao svima!Mene interesuje u kom mesecu mogu da se upisem i da li je neophodno iskustvo u racunovodstvu (kao sto pise na sajtu) i koliko godina? hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rezultati stizu na kucnu adresu u roku od 45 dana.
Imam par pitanja, ako neko zna - nek pomogne.
Gde se objavljuju rezultati, je l' to bude na sajtu Saveza ili sta? I drugo, je l' zna neko kad ce otprilike to biti??? Ajde da nas je bilo 500 i da je trebalo pisati 6 strana eseja, pa i da razumem sto nema rezultata, ali neka nas je bilo i 100 za oba termina i svugde i da im treba toliko... To ne razumem.![]()
Zdravo svimaZamolila bih nekoga da mi kaze koji je najbolji nacin za ucenje ispita 2.6. posto mi deluje prilicno konfuzno? Hvaalaa
Rezultati stizu za 45 dana, tek kada svaki test bude pregledan onda se dostavlja svima iskljucivo na kucne adrese.
Ne daju informacije telefonom, sem ako ih bas ne zamolite u slucaju odlaska u inostrastvo, letovanja, i slicno...
- - - - - - - - - -
Koleginice,
Mozete kada god pozelite da posaljete prijavu, iskustvo je neophodno za dobijanje licence, ali ne i za polaganje ispita. Ispite mozete da pocnete da polazete i bez iskustva, tek kada im dostavite potvrrdu o radnom iskustvu od 3 godine za ovlascenog racunovodju onda dobijate licencu.
(ako imate nekoga ko ima firmu mozete ga zamoliti da Vam napise potvrdu s obzirom da iste uopste ne proveravaju!)
Pozdrav
Zdravo svimaZamolila bih nekoga da mi kaze koji je najbolji nacin za ucenje ispita 2.6. posto mi deluje prilicno konfuzno? Hvaalaa
da li su Vama proveravali ili znate ikoga da je proveravao? Ako Vam neko od rodbine ima firmu moze slobodno da napise da ste radili na tim i tim poslovima. Drzavan nam je takva da ne prepoznaje ovlascene racunovodje onako kako bi trebalo i ako se neko moze snaci, slobodno, neve biti apsolutno nikakavih sankcija!
I meni su stigli rezultati. Polozila 2.8 i nema vise, jeeee
Da li neko zna sta sada, cekam njihov poziv ?
cao svima!Mene interesuje u kom mesecu mogu da se upisem i da li je neophodno iskustvo u racunovodstvu (kao sto pise na sajtu) i koliko godina? hvala
Priznaju i sa privatnih fakulteta, bitno je da prilozite potrebne dokaze, a po potrebi i silabus.
Provereno je da ako ste studirali ekonomski privatni priznaju ili 4, odnosno svih 5 ako ste smer racunovodstvo i revizija.
Pozdrav