Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cao svima,
imam par pitanja i znacila bi mi pomoc, ako neko ima 5 min da mi malo objasni.
Polozio sam 2.1, priznati su mi 2.3-2.5. Hocu za ovaj rok da spremam 2.2 i 2.7.
1. Da li je izvodljivo? Da li mogu da stignem da spremim ova dva ispita?
2. Malo me plase ispiti 2.6, 2.7, 2.8 i 2.9. Da li su stvarno tezi i time imam razloga za brigu, ili su istog kalibra kao 2.1? Cuo sam da su "onako", uz objasnjenje da ih je trebalo bas spremati dugo, ali iz nekog razloga malo sumnjam u sve to.
3. Da li mogu da polazem dva ispita ako definisu tako rok da su u istom danu oba?

Hvala unapred na odgovoru.

Cao svima,
imam par pitanja i znacila bi mi pomoc, ako neko ima 5 min da mi malo objasni.
Polozio sam 2.1, priznati su mi 2.3-2.5. Hocu za ovaj rok da spremam 2.2 i 2.7.
1. Da li je izvodljivo? Da li mogu da stignem da spremim ova dva ispita?
2. Malo me plase ispiti 2.6, 2.7, 2.8 i 2.9. Da li su stvarno tezi i time imam razloga za brigu, ili su istog kalibra kao 2.1? Cuo sam da su "onako", uz objasnjenje da ih je trebalo bas spremati dugo, ali iz nekog razloga malo sumnjam u sve to.
3. Da li mogu da polazem dva ispita ako definisu tako rok da su u istom danu oba?

Hvala unapred na odgovoru.

Uslov za polaganje ispita 2.7 je polozen ispit 2.2, tako da nije moguce oba polagati u istom roku.
Uslov za polaganje ispita 2.8 je polozen ispit 2.1

@MicaNS i @ovlascenir
Hvala na odgovoru.
Da, ukapirao sam odmah da sam napravio gresku kad sam poslao poruku za ispite koje zelim da polazem. Necu 2.2 i 2.7, nego 2.2 i 2.8.
To me i zanimalo da li mogu ta dva da stignem da spremim, posto sam bas cuo price za te ispite 2.7.- 2.9, kao sto sam ranije rekao. Ranije sam video na forumu da je neko polagao dva ispita u istom roku, pa me zanimalo iskustvo, koliko je to realno i izvodljivo.

Hvala za informaciju da nisu u isto vreme, sad sam nasao na sajtu da postoje razliciti termini za ispite iako su u istom danu, to sam prevideo.

Hvala puno

Pozdrav svima. Ja planiram 2.6 i 2.9 za decembar. Za 2.9 imam literaturu. Moje koleginice su napravile skriptu i svima je to bilo dovoljno sto se tice teorije. Medjutim da bi se ispit polozio mora se bar zadatak delimicno uraditi. Ono sto je ranije bilo praksa da se dobiej da se napise deo revizorskog izvestaja, da se da misljenje ali u poslednjem roku se pojavio zadatak i sa racunanjem materijalnosti pozicija ..... Ukoliko neko raspolaze za novjim testovima za 2.6 ili 2.9., kao i literaturom za 2.6 ja bi ga molila da posalje na mail maja1dragic@yahoo.com. Ujedno nije problem da posaljem ovo sto imam za reviziju (u word-u je pa mozete odstampati) Unapred hvala,

Maja

Drage kolege,

Prvo još jednom zelim da se zahvaljujem svim kolegama koje su poslale materijale za 2.4,2,5 i 2,6. Sve sam ih polozio.
Ukoliko nekome trebaju ovi materijali,svakako cu proslediti sve sto sam dobio.

Pošto mi predstoji polaganje poslednja tri ispita 2.7, 2.8 i 2.9, molim kolege koje imaju materijale za ove ispite da ih posalju na mail radonjicsrdjan@yahoo.com ili ako su u pitanju knjige za kopiranje,moj telefon za kontakt je 063 254456.

I na kraju, obzirom da sam polozio sve ispite od 1.1 do 1.9 za I nivo zvanja i još uvek imam nešto od tih materijala, takođe kolegama koje tek pocinju sa ispitima stojim na raspolaganju.

Veliki pozdrav i unapred hvala,

Srdjan

Pozdrav,

Da li bih mogla da dobijem materijale za 2.6, koji spremam za decembar? Pozdrav,
Dragana

Zamolila bih vas, koji ste polozili ispit 2.8, da mi date savet odakle uciti. Da li je dovoljno uciti iz ACCA udzbenika i materijala iz prethodnih rokova ili mora i iz Racunovodstvene prakse? Ja cu to svakako prelistati, ali da li moram da se fokusiram na nesto odatle?
Unapred hvala...

Back