Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kolege molim za odgovor u vezi ispita 2.7, koliko je potrebno spremati teoriju i da li postoje neke skripte skraćena verzija teorije ili učiti iz knjige? Hvala

- - - - - - - - - -

Kolega za 2.6 je potrebno čitati Zakone i ima skripta sa zadacima koja je dovoljna za ispit.Ostavite mail.

Da li mozete i meni poslati mail vezano za skriptu sa zadacima za 2.6. Unapred hvala!
daki24mimi@gmail.com

Kada sam se vec zabrinula zasto mi jos nisu stigli rezultati, juce stize posta, a u njoj lepe vesti. Polozeni 2.6. i 2.7.
Zahvaljujem svima koji su mi slali materijal, stvarno ste jako kolegijalni i pre svega, nesebicni.
Treba vec razmisljati o junskom roku. Koristila bi mi bilo koja informacija o ispitima 2.8. i 2.9..
Da li kupovati knige, ima li nekih skripti?
Unpred hvala.

Zdravo Tebo, da li mozda imate jos preostalog materijala za ispite 2.6 i 2.7 da mi posaljete na konika.ponika@gmail.com, bila bih vam zahvalna.

Drage kolege,

Prvo još jednom zelim da se zahvaljujem svim kolegama koje su poslale materijale za 2.4,2,5 i 2,6. Sve sam ih polozio.
Ukoliko nekome trebaju ovi materijali,svakako cu proslediti sve sto sam dobio.

Pošto mi predstoji polaganje poslednja tri ispita 2.7, 2.8 i 2.9, molim kolege koje imaju materijale za ove ispite da ih posalju na mail radonjicsrdjan@yahoo.com ili ako su u pitanju knjige za kopiranje,moj telefon za kontakt je 063 254456.

I na kraju, obzirom da sam polozio sve ispite od 1.1 do 1.9 za I nivo zvanja i još uvek imam nešto od tih materijala, takođe kolegama koje tek pocinju sa ispitima stojim na raspolaganju.

Veliki pozdrav i unapred hvala,

Srdjan

Evo i ja se prijavila ovde :)

Prvo bih čestitala svima na dobijenim sertifikatima i položenim ispitima.

Ja planiram u junu da se prijavim za polaganje za ovlašćenog računovođu. Danas ću poslati savezu dokumentaciju, da vidim da li će mi nešto od ispita biti priznato. Da li neko može da mi kaže koliko dugo se čeka odgovor komisije u vezi priznavanja ispita, da li ću moći već u junskom roku da polažem?

Bila bih zahvalna svima koji imaju literaturu, testove i sve ostalo vezano za ispite 2.5 i 2.6 da mi pošalju na mail bozickristina83@gmail.com .

Kada sam se vec zabrinula zasto mi jos nisu stigli rezultati, juce stize posta, a u njoj lepe vesti. Polozeni 2.6. i 2.7.
Zahvaljujem svima koji su mi slali materijal, stvarno ste jako kolegijalni i pre svega, nesebicni.
Treba vec razmisljati o junskom roku. Koristila bi mi bilo koja informacija o ispitima 2.8. i 2.9..
Da li kupovati knige, ima li nekih skripti?
Unpred hvala.

Da li biste možda mogli da mi pošaljete materijal za ispite 2.6 i 2.7 na mail bozickristina83@gmail.com. Ja planiram u junu da iyadjem na ove ispite. Hvala unapred. Pozdrav.

Drage kolege,

Prvo još jednom zelim da se zahvaljujem svim kolegama koje su poslale materijale za 2.4,2,5 i 2,6. Sve sam ih polozio.
Ukoliko nekome trebaju ovi materijali,svakako cu proslediti sve sto sam dobio.

Pošto mi predstoji polaganje poslednja tri ispita 2.7, 2.8 i 2.9, molim kolege koje imaju materijale za ove ispite da ih posalju na mail radonjicsrdjan@yahoo.com ili ako su u pitanju knjige za kopiranje,moj telefon za kontakt je 063 254456.

I na kraju, obzirom da sam polozio sve ispite od 1.1 do 1.9 za I nivo zvanja i još uvek imam nešto od tih materijala, takođe kolegama koje tek pocinju sa ispitima stojim na raspolaganju.

Veliki pozdrav i unapred hvala,

Srdjan
Dragi kolega, zanima me ispit 1,8 i 1,9 ako nešto imaš pošalji mi na nadanikolic2810@gmail.com

Odgovor komisije se dobije jako brzo. Obicno jednom nedeljno zasedaju, tako da mozes bez smetnje da planiras junski ispitni rok.

2.5 je jako lak ispit, i njega uci iz knjige, bukvalno se uci za dve nedelje.
2.6 se uci iz racunovodstvenih praksi. Doooobro ih prouci i odlicno prouci zakon o pdv-u, akcize...

Srecno!

Hvala puno na odgovoru. Za 2.6 ću čitati IPC "Žutu knjigu", na poslu korisitimo tu literaturu i dosta već znam iz prakse, bar se nadam :) A za ostalo...Nisam učila sedam godina, tako da ne znam kako će to ici. Sad ne mogu da dočekam da vidim da li će mi od ispita biti nešto priznato.

Hvala još jednom.

Pozdrav.

Prodajem fotokopirane knjige za polaganje ispita ovlasceni racunovodja, kao i

Primena kontnog okvira za privredna drustva, zadruge i preduzetnike poslednje izdanje (maj 2015. godine)

+ _sva izdanja Privrednog savetnika_

Sve knjige su kopirane, i dobijaju se _po ceni kopiranja_!

_+gratis_ testovi, skripte ......

srrskonsultacije@gmail.com

Imaš li dozvolu za to

Back