POSTOVANE KOLEGE!!!!
DA LI IMA NEKO DA MI POSALJE SKRIPTE, PITANJA ZA 2.1 I 2.2, NA EMAIL oliveraradnovic@yahoo.com
UNAPRED HVALA
Draga kolegince, mozete li mi proslediti materijal za 2.1 kada vam posalju?!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
POSTOVANE KOLEGE!!!!
DA LI IMA NEKO DA MI POSALJE SKRIPTE, PITANJA ZA 2.1 I 2.2, NA EMAIL oliveraradnovic@yahoo.com
UNAPRED HVALA
Ide li neko na konsultacije za 2.9?
....a vidim izasao je i raspored ispita za decembar....
U rasporedu ne navode kao mesto polaganja Novi Sad, šta to sad znači? Da više ne možemo polagati u Novom Sadu ispite?![]()
E daaaaa hvala koleginice na obaveštenju za raspored! I JOŠ JEDNOM:KUPUJEM KOPIRANU KNJIGU 2.1. I KOPIRANE RAČ. PRAKSE ZA 2.6. MOLIM SVE KOLEGE KOJE SPREMAJU OVA DVA ISPITA ILI KOJI SU POLOŽILI DA MI IZADJU U SUSRET,HVALA
I dalje mi nije jasno i nikad nece biti zasto ljudi prodaju kopije knjiga. Gde je tu kolegijalnost???
Jedno je ukoliko neko prodaje kopiranu knjigu po 3 x vecoj ceni od realne kopije, a druga je ako je prodaje za cenu za koju je platio i sam kopiranje. Jednostavno vise nije porebna knjiga, ljudi prodaju kopije, na svakome je da odluci da li ce da je kupi ili ne.
Koleginice da li možete da potvrdite ovaj mail jer mi se pošta vraća ili pišite vi meni na jovana_milovanovic@yahoo.com hvalaPozdrav koleginice. Ja sam prijavila 1.6 za decembar i trebaju nam iste rač.prakse tako da bi mogla da ti prodam kopije tih praksi. Moj mail je sanja.njezic@yahoo.com pa mozemo da se dogovorimo oko detalja.
I dalje mi nije jasno i nikad nece biti zasto ljudi prodaju kopije knjiga. Gde je tu kolegijalnost???
Ja polazem 2.1 u decembru, ukoliko je neko iz NS-a neka se javi na PP dacu mu moju kopiju knjige da kopira i da mi vrati. Imam i neke testove koje mozete naci na ovoj adresi
http://www.*************/srrs
takodje na istoj adresi ima literature i za ostale ispite pa nadjite sta vam treba. Na strani 139 ovde imate linkove koje je postavila koleginica sa nickom jejaecc, inace ona uvek postavlja korisne linkove i literaturu.
Kolega hvala Vam isto kao da ste mi ih pozajmili,baš super od Vas! Nisam iz NS ali snašla sam se za kupovinu kopija. Hvala još jednom!Macko, nemam u el. formi prakse. Ako si slučajno iz NS-a mogu ti pozajmiti da kopiraš.
Pomicilic, samo PP OPJ-7 i Specifikacija
Samo da razjasnimo jednu stvar. Ne znam da li je doticna osoba procitala sta sam napisala u poruci,ako nije ponovicu. Ja sam prijavila 1.6 za decembar tako da mi je potrebna ista literatura za ispit kao i koleginici za ispit 2.6. Sasvim je logicno da joj necu prodati moje primerke vec da cu joj kopirati knjige i prodati te kopije. Mozda je poruka za neke bila nerazumljiva ali sustina je ta da kopije moram prodati zato sto ni ja ne kopiram knjige besplatno.
Takodje sam mislila na ''nepristojne ponude'' tipa 2500 za kopiranu knjigu koja u Savezu košta 4100 mislim! A naravno da ne očekujem da mi neko kopira knjigu dzabe. I za to što će se uopšte i iscimati da kopira ja sam zahvalna!Koleginice ovo se nije odnosilo na vas, i slazem se sa konstatacijom da i ako se prodaje to bude cena kopiranja, ovo se odnosilo na one sto ih je spomenula koleginica hellen1 koji prodaju kopije po ceni kao da kupujem u savezu original, imao sam par takvih ponuda pa zato kazem. Bez ljutnje molim![]()
Macko, nemam u el. formi prakse. Ako si slučajno iz NS-a mogu ti pozajmiti da kopiraš.
Pomicilic, samo PP OPJ-7 i Specifikacija
Kolege prijavila sam 2.7,2.8 i 2.9 za decembar. Za koje konsultacije mi savetujete da su korisne, poz
Takodje sam mislila na ''nepristojne ponude'' tipa 2500 za kopiranu knjigu koja u Savezu košta 4100 mislim! A naravno da ne očekujem da mi neko kopira knjigu dzabe. I za to što će se uopšte i iscimati da kopira ja sam zahvalna!
NEGO, NIKO DA MI SE JAVI ZA KOPIRANU 2.1!!!!! IKO????
Takodje sam mislila na ''nepristojne ponude'' tipa 2500 za kopiranu knjigu koja u Savezu košta 4100 mislim! A naravno da ne očekujem da mi neko kopira knjigu dzabe. I za to što će se uopšte i iscimati da kopira ja sam zahvalna!
NEGO, NIKO DA MI SE JAVI ZA KOPIRANU 2.1!!!!! IKO????