Koleginice, ako ste iz NS-a dacu vam ja knjigu za 2.1 da kopirate. Javite se na poruku ovde pa da se dogovorimo.
Mozes i da joj iskopiras i posaljes pouzecem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koleginice, ako ste iz NS-a dacu vam ja knjigu za 2.1 da kopirate. Javite se na poruku ovde pa da se dogovorimo.
Na žalost su sve ljubazne kolege iz ns-aKoleginice, ako ste iz NS-a dacu vam ja knjigu za 2.1 da kopirate. Javite se na poruku ovde pa da se dogovorimo.
Hehhhh ne verujem da bi se kolega baš toliko mučio koliko god da je ljubazan. Hvala svakako na predlogu,nešto sa 2.1 knjigom baš nemam sreće izgledaMozes i da joj iskopiras i posaljes pouzecem![]()
Kolega ako dobijete ove materijale molim vas prosledite jovana_milovanovic@yahoo.comIma li neko testove iz 2.6 iz 2012. ili juna 2013. godine?
Evo da podelim sa kolegama ono sto sam uhvatila
1 Sta se ne priznaje u Bilansu uspeha koji troskovi ima ponudjeno da se zaokruzi
2. definisati malog poreskog obveznika prema zakonu o pdv-u
3. Prava i obaveze prilikom ulaska u sistem PDV
4. Prema zakonu o nezivotnom osiguranju ko je obveznik, koje su mu obaveze i jos nesto ne secam se
5. Poklonom se prema zakonu o porezu na imovinu ne smatra, pa ima ponudjeno tri odgovora
6. Prometom PDV se smatra, pa opet ponudjeno tri odgovora
7. Prema zakonu o porezu na dobit, osnovna sredstva po osnovu kojih je koriscena poreska povlastica ne sme da se otudji u kom periodu
8. Kako se akcize uskladjuju
9. Na teret raskohda u poreskom bilansu priznaju se takse, naknade i drugi troskovi
a ako su placeni
b ako su obracunati
10 Data bruto zarada zaposlenog, minimalna i maksimalna, izracunati poropisane obaveze
11. prihodi od nepokretnosti
12. Dati su troskovi prevoza za zaposlenog na privremenim i povremenim poslovima, neoporezivi deo i obracunati porez
13. Izracunati poreski gubitak
14. srazmerni poreski odbitak
`15. Avansni i konacan racun
16. Obracun akciza i konacne obaveze
17. Dati su razliciti troskovi hotela, koliki iznos PDV hotel moze da iskoristi
`18. Otkup sekundarnih sirovina preko tekuceg racuna i u gotovini
`19. Koriscenje sopstvenog automobila u sluzbene svrhe
20. Prihodi od autorskog dela
21. Otpremnina zaposlenog koji je dobio prinudni otkaz
22. Obican zadatak sa PDV
23. Sponzorstvo sportskom klubu
24. Gradjevinsko preduzece je izvrsilo gradjevinske radove skoli valjda ne mogu da se setim kako je glasio
25. Zakup poslovnog prostora od fizickog lica
Extra! A i što usput saznadoh da niste kolega nego koleginica hihihihhi hvaaaalaNašla sam post iz juna. Ovo je bilo u junu 2013. g.![]()
Našla sam post iz juna. Ovo je bilo u junu 2013. g.![]()
Nema na čemu.
Nego, ... ako neko ko je položio ili sad sprema 2.6 zna ... otkud sad ovaj zakon o neživotnom osiguranju![]()
OK ima Zakon na netu da se skine... ali u kojoj literaturi je to obrađeno?
isadora5, ukoliko su u mogucnosti, molim te posalji mi materijal za 2.8 - to mi je jedini preostali ispit!!!
Unapred hvala, pozdrav!
Moj mail je simuniva@yahoo.com