jel ide neko na dodelu licenci???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e stvarno kako to funkcionise, ja bas nisam planirala da idem, pa me zanima gde se licenca van toga podize kasnije?jel ide neko na dodelu licenci???
Potrebna mi je literatura, knjige skripte i pitanja, u mejlu ili kopirana za 2.1 i 2.2 za početak ako neko ima?
Tel 0659191950
Poštovanje svim članovima,
nova sam na Forumu pa mi je potrebna informacija oko prijavljivanja. Nisam baš najbolje razumela uslove oko prijavljivanja: za računovodju stoji da je uslov srednja škola,za ovlašćenog računovodju fakultet. Da li to znači da ako imam završen fakultet NE MORAM da polažem ništa od 1.1-1.9 jer sam ja mislila da moram sve po redu da polažem. I ako je tako da li postoje odredjeni fakulteti,ja sam završila Fakultet za poslovne studije na Megatrendu pa ako je moguće da to bude problem . Hvala najlepše unapred!
e stvarno kako to funkcionise, ja bas nisam planirala da idem, pa me zanima gde se licenca van toga podize kasnije?
Ako si završila fakultet, odmah polažeš za ovlašćenog računovođu. Savezu dostavljaš potvrdu o položenim ispitima, oni ti na osnovu toga priznaju određene ispite, tj ne moraš da polažeš sve od 2.1 do 2.9. Ja sam završila Ekonomski fakulet u Novom Sadu, priznali su mi Ljudske resurse, Informacione sisteme i Poslovno pravo, pošto sam te ispite polagala na fakultetu.
ni ja necu ici..licenca se preuzima u savezu radnim danom od 8-14h uz predhodno najavljivanje..
Da li neko moze da mi kaze kako izgleda ispit iz 2.7? Ima li teorijskih pitanja?
Jel bi bio ljubazan neko od kolega da napiše nešto o ispitu 2.6. kao i da,ako ima pošalje materijal 2.6. na jovana_milovanovic@yahoo.com Hvala!
ostavi mail!
Pozdrav svima,
Slazem se sa kolegama da je prolaznost na nekim ispitima jako mala i da su dosta obimni ispiti, sto se tice suvoparne teorije.
Imam pitanja iz decembarskog roka 2012. za Upravljane kadrovima, da li neko ima jos ispitnih kombinacija iz ovog predmeta? Planiram da izadjem u junu 2013.