NIkolica84
Početnik
- Poruka
- 7
Jel ti bi se rešila te literature ili ti treba za uspomenu i dugo sećanja.Stigao postar, polozeni 2.1 i 2.4, idemo dalje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ti bi se rešila te literature ili ti treba za uspomenu i dugo sećanja.Stigao postar, polozeni 2.1 i 2.4, idemo dalje
ima li neko pitanja za 28 finansijsko izveštavanje
- - - - - - - - - -
imam knjigu iz informacionih sistema, prodajem je za 500RSD
- - - - - - - - - -
imam nekoliko ispitnih pitanja i knjigu iz finansijskog izveštavanje 1500RSD
Pozdrav, ljudi!
Zamolio bih Vas da mi odgovori neko ko je imao slicnu situaciju ovoj mojoj ili ko je upoznat sa istom.
Naime, zavrsio sam Ekonomski fakultet u Beogradu, smer Finansije, bankarstvo i osiguranje, imam 2.5 god radnog staza u racunovodstvenoj agenciji, hteo bih da polazem za sertifikat OVLASCENOG RACUNOVODJE, pa me interesuje koliko se ispita sa ovog fakulteta priznaje pri prijavi za polaganje istog? Hvala unapred.
Jel ti bi se rešila te literature ili ti treba za uspomenu i dugo sećanja.![]()
2.4 sam ucila iz skripte, mogu ti je poslati a mail. 2.1 sam ucila iz skripti i knjige koju sam vratila.
2.4 sam ucila iz skripte, mogu ti je poslati a mail. 2.1 sam ucila iz skripti i knjige koju sam vratila.
ima li neko pitanja za 28 finansijsko izveštavanje
- - - - - - - - - -
imam knjigu iz informacionih sistema, prodajem je za 500RSD
- - - - - - - - - -
imam nekoliko ispitnih pitanja i knjigu iz finansijskog izveštavanje 1500RSD
Samo udri slobodno. Nišra nije da odmet da se prikupi kada si rookie ko što sam ja.![]()
Ljudi, ima li neko nesto za 2.1?
Pozz!
Pozdrav, ljudi!
Zamolio bih Vas da mi odgovori neko ko je imao slicnu situaciju ovoj mojoj ili ko je upoznat sa istom.
Naime, zavrsio sam Ekonomski fakultet u Beogradu, smer Finansije, bankarstvo i osiguranje, imam 2.5 god radnog staza u racunovodstvenoj agenciji, hteo bih da polazem za sertifikat OVLASCENOG RACUNOVODJE, pa me interesuje koliko se ispita sa ovog fakulteta priznaje pri prijavi za polaganje istog? Hvala unapred.
drage kolege, da li neko moze da mi pomogne? spremam se za ispite 1.8 i 1.9 i trebaju mi skripte ili primeri testova (sem ovih sa mediafire-a). unapred hvala puno!!!
Ukoliko dodjete do nekih novijih rokova za 1.8 mozete li da mi prosledite na mail k.kalanovic@netpro.rs
Hvala
Meni treba samo skripta. Da li može samo skripta da se kupi?Prodajem knjigu 2.8 Finansijsko izvestavanje i skripte za spremanje ispita vrlo povoljno!
064/29-35-945