Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav, ljudi!

Zamolio bih Vas da mi odgovori neko ko je imao slicnu situaciju ovoj mojoj ili ko je upoznat sa istom.
Naime, zavrsio sam Ekonomski fakultet u Beogradu, smer Finansije, bankarstvo i osiguranje, imam 2.5 god radnog staza u racunovodstvenoj agenciji, hteo bih da polazem za sertifikat OVLASCENOG RACUNOVODJE, pa me interesuje koliko se ispita sa ovog fakulteta priznaje pri prijavi za polaganje istog? Hvala unapred.

Pozdrav, ljudi!

Zamolio bih Vas da mi odgovori neko ko je imao slicnu situaciju ovoj mojoj ili ko je upoznat sa istom.
Naime, zavrsio sam Ekonomski fakultet u Beogradu, smer Finansije, bankarstvo i osiguranje, imam 2.5 god radnog staza u racunovodstvenoj agenciji, hteo bih da polazem za sertifikat OVLASCENOG RACUNOVODJE, pa me interesuje koliko se ispita sa ovog fakulteta priznaje pri prijavi za polaganje istog? Hvala unapred.

Ja mislim "samo" 2

Pozdrav, ljudi!

Najbolje je da odes u savez i pitas, priznaju do 5 ispita,.Ja sam zavrsila master medjunarodna ekonomija i priznali su mi samo 2.

Ja sam u istoj situaciji, meni su priznali 2.1, 2.3, 2.4 i 2.5 to je sigurno. Tako da mi je ostalo jos samo 5

Naime, zavrsio sam Ekonomski fakultet u Beogradu, smer Finansije, bankarstvo i osiguranje, imam 2.5 god radnog staza u racunovodstvenoj agenciji, hteo bih da polazem za sertifikat OVLASCENOG RACUNOVODJE, pa me interesuje koliko se ispita sa ovog fakulteta priznaje pri prijavi za polaganje istog? Hvala unapred.[/QUOTE]

Back