danicabojanic83
Početnik
- Poruka
- 15
Imate li mozda pitanja i da li biste bili ljubazni da prosledite na mejl danica_bojanic@yahoo.com
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dodela ce biti najverovatnije 23.03. u Sava Centru. Ono sto mene interesuje jeste: da li mogu da nam oni posalju tu licencu/certifikat na kucnu adresu, bez da se prisustvuje toj svecanoj dodeli? I dalje niko nije u postupku za javnog???
Mozete li mi molim Vas proslediti pitanja za 2.3, ja imam neka za 2.2 iz junskog ispitnog roka ako nesto znaci,
danica_bojanic@yahoo.com
Hvala unapred!
Ako moze nek neko prosledi i meni zadatke za 2.2. i ja cu da spremam za jun. unapred hvalaPozdrav koleginice, ja sam pocetnik, u junu polazem prve ispite 2.1, 2.2 ako mozes da mi posaljes pitanja koja imas za 2.2 iz junskog roka bila bih ti jako zahvalna, moj mail je millavuckovic@gmail.com
Hvala unapred
Pozdrav!
Ako neko sprema 2.7 i 2.8 javite se da razmenimo misljenja![]()
Ako moze nek neko prosledi i meni zadatke za 2.2. i ja cu da spremam za jun. unapred hvala
Da li je nekom stiglo obavestenje na kucnu adresu o dodeli sertifikata?
Najbolje ti je kao što su i kolege napisale, da pročitaš prethodne postove gde ćeš pronaći ispitna pitanja i literaturu. Meni je ovaj forum mnogo pomogao i ovom prilikom se zahvaljujem kolegama na postavljenom materijalu. Sačekaj da vidiš šta će ti priznati i onda odaberi šta ćeš polagati. Od tri pomenuta, poreski je kombinacija teorije i zadataka, druga dva su čista teorija. Celokupna materija sa ova tri ispita mi je bila poznata, jer se ozbiljno bavim poslovima računovodstva pet godina. Zbog toga ti ja nisam možda dobar primer zato sam i napisao da je sve relativno. Eto kolege imaju drugačija iskustva, sreo sam jednu devojku na polaganju koja treći put izlazi na poreski sistem, što znači da se mora učiti to niko ne spori, ali moje mišljenje je da svi ovi ispiti ne mogu da se porede ni sa jednim ispitom na ef u bg.
Što se tiče ispitnih pitanja iz decembra, mogu neka da napišem po sećanju jer se nisam setio da ih slikam, a možda je bilo prilike.Za sledeći rok obećavam da ću se potruditi da izvučem pitanja, sledeći primer kolega sa ovog foruma koji su i meni mnogo pomogli, a to bi možda mogao da bude apel i za ostale.
Pozdrav,
na ispitu iz 2.9 revizija, drugacija struktura bodovanja i drugaciji zadatak u odnosu na nekoliko poslednjih rokova, 15 pitanja na zaokruzivanje po 2 poena,10 esejskih pitanja po 4 poena – od kojih 4-5 novih opet u odnosu na ranije rokove, zadatak 30 poena - 3 dela po 10poena
moj odgovor: misljenje sa rezervom, sa obrazlozenjem da u 2011. god. nije oduzet pdv i jos jedna stavka cime je iskazana veca vrednost robe
Pozdrav!
Ako neko sprema 2.7 i 2.8 javite se da razmenimo misljenja![]()