Kolege kakov ste komentar dali na reviziji?
Kako ste zaokruzivali, meni je sve a i b??
Kako ste zaokruzivali, meni je sve a i b??

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kolege kakov ste komentar dali na reviziji?
Kako ste zaokruzivali, meni je sve a i b??![]()
pozitivan,Ti?
iskreno nisam imala pojma
Kolege,
da li je neko juce izlazio na ispit upravljanje kadrovima
Meni je isto skoro sve a) i b), samo sam za jedno pitanje stavila sva cetiri odgovora. Za misljenje sam stavila da je sa rezervom, jer je u jednoj godini roba procenjivana po nabavnoj vrednosti, a u drugoj po prodajnoj, mada mislim da je moglo i pozitivno
![]()
Ja sam izasla na ispit 2.3[/QUO
da li se secas koja su pitanja bila barem okvirno
I ja sam na 12. ili 13. zaokružila sva četiri, a bilo je tu i tamo po 3 odgovora, negde i 1, ali najviše a,b. Ta pitanja na zaokruživanje su daš dvosmislena, ja i sad ne znam da li sam dala tačne odgovore na neka. Da li ti je roba kritično područje i da li si davala neka objašnjenja u vezi toga( ja nisam)? A koji je odgovor na 1. deo zadatka?
cao svima, da li neko prodaje knjigu 2.1 , kopiranu, polovnu, kakvu god?
Ja sam izasla na ispit 2.3[/QUO
da li se secas koja su pitanja bila barem okvirno
Bila su pitanja vezana za poglavlje Savetovanja,
interno i externo regrutovanje,
onih osam ciljeva sto je Draker definisao,
modeli komunikacije i greske prilikom intervju-a,
i case study vezano za nematerijalnu motivaciju.
Kolege,
Je l bi mogao neko da napise sta je bilo Na
2.8? Hvala unapred
cao svima, da li neko prodaje knjigu 2.1 , kopiranu, polovnu, kakvu god?
Pozdrav svima, jedno pitanje, koliko treba gospodi iz SRRS da jave rezultate? Ja sam izlazio na 2.1, dobro sam uradio, mada dok mi ne potvrde da sam polozio necu da se radujem. :-)
I jos samo jedna konstatacija, ne mogu da verujem da ljudi prodaju kopije knjiga po abnormalnim cenama, razumem kada su knjige original pa i tad cak ne mozes da trazis da ti neko plati kao da je nova.
Ovim putem se zahvaljujem svim kolegama koji su mi pomogli u vezi literature, koleginici koja je postavila sve linkove sa mediafire-a za sve ispite.