Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
, koleginici koja je postavila sve linkove sa mediafire-a za sve ispite.

Nema na cemu kolega, ja to u sluzbi naroda. A sto se tice ovih bizMisMena kopi-prodavaca, njih u najmanju ruku treba dekretom zabraniti :D Iz tog razloga, kao i revolta, postavljam i postavljacu svaki scan koji mi dopadne saka, cisto da malo poremetim koncepciju nelojalne konkurencije ;)

A uvazena gospoda iz SRRS nam salje rezultate tek za 40 dana od 2.12., kao da nam, ne daj Boze, stavljaju parastos sa tom depesom :S pu pu daleko bilo, ali meni sve na to lici sa onih 40 dana od poslednjeg ispita u roku :D

Pozdrav za sve,
Interesuje me da li neko ovde sprema ispite za računovodju, jer koliko vidim svi pričaju o polaganju za ovlašćenog računovodju,
I DA LI MOGU DA SE NADJU NEGDE U BEOGRADU FOTOKOPIRANE KNJIGE ZA PRVI STEPEN KOJE SU JEFTINIJE???
z:poz:

Zdravo svima,
Ja sam u sada polagala za racunovodju ispite 1.1 i 1.2 i nije bilo toliko tesko koliko sam ocekivala.
Prodala bi knjige za ta dva ispita pa ako neko neko zeli moze da me kontaktira na 063/7369520.
Pozdrav

Srećna Vam svima Nova godina i hvala na saradnji i nadam se da će se nastaviti. Ako bi neko ko ima knjigu 2.2 mogao da mi kaže koliko ona ima poglavlja. Ja imam knjigu 1.2 i zanima me da li može ispit 2.2 da se sprema iz nje. Knjiga 1.2 se dosta poklapa se sa planom za ispit 2.2, ali ipak nisam sigurna da je odgovarajuća. Hvala.

Back