Poštovane kolege,zamolila bih vas da mi izađete u susret i pošaljete sav materijal koji imate vezan za ispit 2.3 na mail dzo85@hotmail.com,pošto na mediafare postoji samo jedan test iz juna meseca ove godine. Hvala unapred!!
poslala!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poštovane kolege,zamolila bih vas da mi izađete u susret i pošaljete sav materijal koji imate vezan za ispit 2.3 na mail dzo85@hotmail.com,pošto na mediafare postoji samo jedan test iz juna meseca ove godine. Hvala unapred!!
I to hotel sa sve televizorima, al sam ga izbaksuzirao!
Pozdrav,
Kolege, kako ste uradili 2.7.?
Na koje nivoe ste rasporedili budžet u prvom zadatku?
Ja nisam očekivala 1. i 3. zadatak, pre sam mislila da će biti faktoring na domaćem i ino tržištu i troškovi po aktivnostima.
Trebalo bi je još pola sata da stignem sve da uradim.
Ovo mi bio prvi ispit, rekoše rezultati tek za 45 dana, jel se uvek tako dugo čekaju rezultati?
Da li bi neko mogao da me usmeri malo oko sledećeg zadatka? Obračunati amortizaciju proizvodnog pogona za preduzeće Beta. Vek trajanja 10g., rezidualna vrednost 100.000. Troškovi demontiranja pogona 50.000. Mislim da ovde nedostaje novonabavna vrednost. Ukoliko je ona 850.000 npr. kako da se uradi zadatak? Mene zapravo zbunjuju troškovi demontiranja. Šta se radi sa njima?
Razmišljao sam o tome!![]()
Poštovane kolege,zamolila bih vas da mi izađete u susret i pošaljete sav materijal koji imate vezan za ispit 2.3 na mail dzo85@hotmail.com,pošto na mediafare postoji samo jedan
test iz juna meseca ove godine. Hvala unapred!!
Da li je neko bio na 1.5? Ako ima takvih moze li sa nama da podeli sta je bilo na ispitu?![]()
Da li bi neko mogao da me usmeri malo oko sledećeg zadatka? Obračunati amortizaciju proizvodnog pogona za preduzeće Beta. Vek trajanja 10g., rezidualna vrednost 100.000. Troškovi demontiranja pogona 50.000. Mislim da ovde nedostaje novonabavna vrednost. Ukoliko je ona 850.000 npr. kako da se uradi zadatak? Mene zapravo zbunjuju troškovi demontiranja. Šta se radi sa njima?
jel isao neko na kons.za 2.8?
jel su rekli kakvi ce zadaci biti?ja islajel ti treba nesto posebno sa kons.?
jel su rekli kakvi ce zadaci biti?
hvala! a jel znas kako se racuna smanjena zarada po akciji?Pa nisu sad nesto posebno rekli sta ce biti. Rekli su da ce dati zadatak iz analize kao onaj sto je dat i u junu (kao sto je dat u poglavlju 17), iz konsolidovanja kao samo da se prepoznaju koji oblici ulaganja su izvrseni i koji mrs ih regulisu. i to je to. kazem nista posebno i nista konkretno.