to je u vezi izracunavanja leveridza?da, tako sam bar ja razumela... a imas i test iz decembra 2008 gde i pise da je 'zadatak po A obavezujuci', a pod A) Zadatak iz finansijskog menadzmenta.
BBpn, mozda su tvoji utisci drugaciji?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je u vezi izracunavanja leveridza?da, tako sam bar ja razumela... a imas i test iz decembra 2008 gde i pise da je 'zadatak po A obavezujuci', a pod A) Zadatak iz finansijskog menadzmenta.
da, tako sam bar ja razumela... a imas i test iz decembra 2008 gde i pise da je 'zadatak po A obavezujuci', a pod A) Zadatak iz finansijskog menadzmenta.
Da li je neko isao na konsultacije iz 2.8?
Cao kolege,
Sprema li neko 2.9, da li je dovoljno spremati materijal sa mediafire...
Molim za odgovor , prvi put polazem ispite na savezu i nemam pojma kako to izgleda..
ja sam isla i veruj mi to je bilo cisto gubljenje vremena. isla sam nadajuci se da ce se raditi zadaci ali z od zadataka nismo videli. jako losa predavanja jako brzim tempom. bez potrebe baceno 4000 din. to je moje misljenje. sa tog predavanja nisam izasla nista pametnija.
Hajde da ti pomognem, ali mi prvo objasni koji zadaci iz revizije???
Koliko ja znam, kod revizije imaš pisanje revizorskog izveštaja, tumačenje napomena i finansijskih izveštaja (bilans stanja, bilans uspeha...).
Ne razumem tvoj apel za pomoć![]()
prosledila sam ti pitanja..
Ostavo email adresu, poslacu ti...![]()
poslalaMolim Vas, ukoliko imate pitanja iz 2.3, da mi prosledite na e-mail: jjelena83@live.com.
Unapred zahvalna.![]()
Ostavi mail, i poslacu ti test iz juna 2012, i, doduse, sve ono sto imam, ali uglavnom je to sa mediafire-a i sasvim je dovoljno za prolaz (cak i vise od toga)
draga koleginice, kakve su to skripte iz kojih vezbate zadatke za 2.7? imate li ih u elektronskoj formi? bila bih veoma zahvalna![]()
to je u vezi izracunavanja leveridza?
a jesi znala da uradis zadatak iz testa jun 2012,kolicina supstituta nije data nego cena po jedinici 4,2e? to sam vec pitala ali se niko na forumu ne javlja s odgovorom..u tom primeru konkretno: da, leveridž, ali i racia (čak 14 ih traže), izračunavanje rezultata, tj. 'proširiti' bilans uspeha i izračunati neto obrtna sredstva. praktično, proanalizirati bilanse.
i 'da' i na prethodno tvoje pitanje: finansijski menadžment jeste od 13. poglavlja pa nadalje.
mene počinje da hvata panika![]()
a jesi znala da uradis zadatak iz testa jun 2012,kolicina supstituta nije data nego cena po jedinici 4,2e? to sam vec pitala ali se niko na forumu ne javlja s odgovorom..