acoj2011
Obećava
- Poruka
- 88
prodajem knjige za ovlascenog racunovodju
od 2.3 do 2.9
0.6.3.7.0.3.9.1.0.3
od 2.3 do 2.9
0.6.3.7.0.3.9.1.0.3
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NA PRODAJU SKRIPTA IZ REVIZIJE. AKTUELNA PITANJA, TESTOVI, DOVOLJNO ZA SPREMANJE ISPITA 0.6.3.7.0.3.9.1.0.3
isadora5, je l ti kolega acoj prosledio materijale?
jejaecc, nema nista prazno mi je sanduce. Ako nesto dobijem saljem.
ma to je podrazumevano, mada mislim da kolega hoce da zaradi na namauocio kakva je muka polagati ispite, pa zasto bi da kaci na mediafire, tu nema zarade, nego ovako da komercijalizuje
![]()
ma to je podrazumevano, mada mislim da kolega hoce da zaradi na namauocio kakva je muka polagati ispite, pa zasto bi da kaci na mediafire, tu nema zarade, nego ovako da komercijalizuje
![]()
Mejl koji je pun materijala sa mediafire-a a koje vec posedujem JESTE prosledjen, nadam se, u skladu sa tim, i upucen ti odgovor, a izvinjenje ce, nadam se, doci samo po sebi....nadam se da ti je moj mejl prosledjen, a izvinjenje ce, nadam se, doci samo po sebi......![]()
Mejl koji je pun materijala sa mediafire-a a koje vec posedujem JESTE prosledjen, nadam se, u skladu sa tim, i upucen ti odgovor, a izvinjenje ce, nadam se, doci samo po sebi....
Doduse, mozda sam ja tebe lose razumela :S Mozda ti zapravo prodajes te ISTE materijale koji su vec drugi postavili na mediafire a koji su svima dostupani, a ja te nisam razumela dobro??? Ako je to u pitanju zaista izvini, zaista te nisam razumela; mada evo sada gledam nesto nigde nisi naglasio da prodajes te iste free download materijale :S Zbilja sam sokirana :S
kao prvo mejl koji sam poslao ne sadrzi samo sadrzaj sa mediafire vec i bosanske testove i dobro uradjene slajdove za reviziju - koje prilicno koriste svakom ko se prvi put susrece sa osnovama revizije, kao drugo koleginici sam obecao i slanje dodatnog materijala koji nisam imao na racunaru sa kog sam poslao mejl, kao trece pomoci cu svakom ko se normalno postavi i ima komunikaciju koja dolikuje ovoj stranici, kao cetvrto prodajem SVOJE knjige za koje sam dao SVOJ novac, kao peto sa skriptom koju sam mesecima JA - RADIO mogu da radim sta god pozelim, a moja zelja nije da je delim sa nekim ko misli da ima pravo da provokacijama ista dobije i kao peto ova komunikacija sa tobom je ZAVRSENA, srecno sa ucenjem!
Pozdrav svima,
mene ineresuje da li ima razlike izmedju Beograda i Nisa, kakvi su kriterijumi?
Ispitna pitanja su ista, ali me interesuje prolaznost, da li su strozi u Beogradu ili je isto?
![]()
Pozdrav svima,
mene ineresuje da li ima razlike izmedju Beograda i Nisa, kakvi su kriterijumi?
Ispitna pitanja su ista, ali me interesuje prolaznost, da li su strozi u Beogradu ili je isto?
![]()
Mesto testnog centra se ne bira svojevoljno, nego ono zavisi od tvog mesta prebivalista koje si prijavio i koje postoji u bazi podataka. Mesto polaganja ispita je irelevantno prilikom poentiranja istog. Radovi se pregledavaju komisijski, i ceo postupak je na nivou citave Republike. Nakon pregledanih i ocenjenih radova, saziva se jos neka komisija kod koje se salju ti rezultati na odobrenje, pa tek kandidatima postanski na kucnu adresu. Jedina razlika u polaganju izmedju testnih centara je u tome ko fizicki dezura na ispitima, ali u svakom slucaju je to jedan predstavnik SRRS iz Beograda a drugi je mestanin doticnog grada (u Nisu, Novicevic ima obicaj da bane na bilo kom ispitu, onako nenajavljeno, da "poremeti koncepciju")