Ajde molim te, ako nije oroblem, prosledi mi pitanja iz 2.4 Hvala unapred!! maja1507kv@hotmail.com
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kolege, ima li neko ACCA knjige za ispite 2.1 i 2.2, kopirala bi ih i odmah vratila?
ja imam jun 2008.,2009.,2011. i decembar 2009.,2010. .. ako ti treba nesto od toga javi se![]()
kada planiraju da nam posalju rezultate? zna li neko?
Rekli su oko 01.08 da ce poslati.
Kolege, ima li neko materijal sa konsultacija za 2.1 i 2.7, kao i knjigu ACCA 2.1 koju bih kopirao i odmah vratio?![/QUOTE
Ja imam knjigu 2.1. , ali nemam 2.2, ako se nisi snasao hajde da kontaktiramo, pa jedno drugom posaljemo kopije knjiga, ako se slazes.
Postovane kolege i koleginice, ako vam trebaju pitanja i odgovori za ispit 2.4-Informacioni sistemi javite se, odnosno ostavite e-mail na koji da vam prosledim . U tim puskicama imaju pitanja od 1 poena, od 3 poena i par onih pitanja koje nose po 20 poena, a bila su u zadnjim rokovima.
kolega, bio bih zahvalan ako bi mogao i meni da posaljes za 2.4 sve to na zivojinbku@yahoo.com ... hvala unapred!Molim te posalji meni na mail nada@svilar.in.rs
kolega, bio bih zahvalan ako bi mogao i meni da posaljes za 2.4 sve to na zivojinbku@yahoo.com ... hvala unapred!