Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nadam se da ti je moj mejl prosledjen, a izvinjenje ce, nadam se, doci samo po sebi...... :zcepanje:
Mejl koji je pun materijala sa mediafire-a a koje vec posedujem JESTE prosledjen, nadam se, u skladu sa tim, i upucen ti odgovor, a izvinjenje ce, nadam se, doci samo po sebi.... :eek:
Doduse, mozda sam ja tebe lose razumela :S Mozda ti zapravo prodajes te ISTE materijale koji su vec drugi postavili na mediafire a koji su svima dostupani, a ja te nisam razumela dobro??? Ako je to u pitanju zaista izvini, zaista te nisam razumela; mada evo sada gledam nesto nigde nisi naglasio da prodajes te iste free download materijale :S Zbilja sam sokirana :S

Poslednja izmena:
Mejl koji je pun materijala sa mediafire-a a koje vec posedujem JESTE prosledjen, nadam se, u skladu sa tim, i upucen ti odgovor, a izvinjenje ce, nadam se, doci samo po sebi.... :eek:
Doduse, mozda sam ja tebe lose razumela :S Mozda ti zapravo prodajes te ISTE materijale koji su vec drugi postavili na mediafire a koji su svima dostupani, a ja te nisam razumela dobro??? Ako je to u pitanju zaista izvini, zaista te nisam razumela; mada evo sada gledam nesto nigde nisi naglasio da prodajes te iste free download materijale :S Zbilja sam sokirana :S

kao prvo mejl koji sam poslao ne sadrzi samo sadrzaj sa mediafire vec i bosanske testove i dobro uradjene slajdove za reviziju - koje prilicno koriste svakom ko se prvi put susrece sa osnovama revizije, kao drugo koleginici sam obecao i slanje dodatnog materijala koji nisam imao na racunaru sa kog sam poslao mejl, kao trece pomoci cu svakom ko se normalno postavi i ima komunikaciju koja dolikuje ovoj stranici, kao cetvrto prodajem SVOJE knjige za koje sam dao SVOJ novac, kao peto sa skriptom koju sam mesecima JA - RADIO mogu da radim sta god pozelim, a moja zelja nije da je delim sa nekim ko misli da ima pravo da provokacijama ista dobije i kao peto ova komunikacija sa tobom je ZAVRSENA, srecno sa ucenjem!

kao prvo mejl koji sam poslao ne sadrzi samo sadrzaj sa mediafire vec i bosanske testove i dobro uradjene slajdove za reviziju - koje prilicno koriste svakom ko se prvi put susrece sa osnovama revizije, kao drugo koleginici sam obecao i slanje dodatnog materijala koji nisam imao na racunaru sa kog sam poslao mejl, kao trece pomoci cu svakom ko se normalno postavi i ima komunikaciju koja dolikuje ovoj stranici, kao cetvrto prodajem SVOJE knjige za koje sam dao SVOJ novac, kao peto sa skriptom koju sam mesecima JA - RADIO mogu da radim sta god pozelim, a moja zelja nije da je delim sa nekim ko misli da ima pravo da provokacijama ista dobije i kao peto ova komunikacija sa tobom je ZAVRSENA, srecno sa ucenjem!

I kao sesto, ja dala reviziju u junu (doduse, iz prvog puta, ali se ne zalim :D ), da si samo pogledao poruku pre one koja implicira na tebe i tvoje aktivnosti ovde (logicno, da vidis sa kim imas posla) - znao bi Naravno, ppt i bosanski testovi se takodje nalaze na mediafire u istom setu gde i sve ostalo Slabi argumenti za nekog ko prodaje kopije koje kostaju po 300 dinara za1.500 dinara. Ok, ja razumem da hoces da zaradis, ali da prodajes kopije po 400-500% visoj ceni to stvarno nema smisla, a sa originala koji vesto cuvas u steku i dalje kopiras. Zaradi ti, nemam ja nista protiv, ali barem na posten nacin, a ovo sto radis (prodaja free download materijala sa mediafirea, kopija originalnih knjiga iz saveza po petostruko visoj ceni) je ili jako bezobrazno ili na ovaj nacin vredjas inteligenciju svih ovde, a to je vec bez skrupula totalno. Ili se jednostavno rukovodis onom starom "dok je masnih gusaka bice i dobrih podvaraka"... E sad, svakako jeste "provokacija" sto sam ukazala na tvoje delovanje, koje nije posteno. I da je to neko meni uradio, i ja bih ZAVRSILA komunikaciju sa doticnim Svako dobro ti zelim u daljem biznisu :D

Poslednja izmena:
Postovane kolege, planiram da upisem u Savezu da polazem ispite za računovodju pa bi mi bila potrebna mala pomoc...Ja sam student iz Leskovca...Ako ste voljni da pomognete.... interesuje me kako da dodjem do kopija knjiga, posto su preskupe, i da li postoje neke skripte i pitanja za ispit. I da kako uopste izgleda ispit? ako mozete malo da me uputite.... milanzivkovic90@yahoo.com

Poslednja izmena:
Pozdrav svima,
mene ineresuje da li ima razlike izmedju Beograda i Nisa, kakvi su kriterijumi?
Ispitna pitanja su ista, ali me interesuje prolaznost, da li su strozi u Beogradu ili je isto?
:rtfm:

Mesto testnog centra se ne bira svojevoljno, nego ono zavisi od tvog mesta prebivalista koje si prijavio i koje postoji u bazi podataka. Mesto polaganja ispita je irelevantno prilikom poentiranja istog. Radovi se pregledavaju komisijski, i ceo postupak je na nivou citave Republike. Nakon pregledanih i ocenjenih radova, saziva se jos neka komisija kod koje se salju ti rezultati na odobrenje, pa tek kandidatima postanski na kucnu adresu. Jedina razlika u polaganju izmedju testnih centara je u tome ko fizicki dezura na ispitima, ali u svakom slucaju je to jedan predstavnik SRRS iz Beograda a drugi je mestanin doticnog grada (u Nisu, Novicevic ima obicaj da bane na bilo kom ispitu, onako nenajavljeno, da "poremeti koncepciju" :) )

Pozdrav svima,
mene ineresuje da li ima razlike izmedju Beograda i Nisa, kakvi su kriterijumi?
Ispitna pitanja su ista, ali me interesuje prolaznost, da li su strozi u Beogradu ili je isto?
:rtfm:

Jedina razlika ti je sto je u BG veca guzva nego u Nisu, i ovo oko dezurstva sto je vec koleginica spomenula.

Moguce je da iako tvog grad pripada jednom centru, da polazes u Beogradu ili gde god, jedino to trebas naglasiti na prijavi ispita.

Mesto testnog centra se ne bira svojevoljno, nego ono zavisi od tvog mesta prebivalista koje si prijavio i koje postoji u bazi podataka. Mesto polaganja ispita je irelevantno prilikom poentiranja istog. Radovi se pregledavaju komisijski, i ceo postupak je na nivou citave Republike. Nakon pregledanih i ocenjenih radova, saziva se jos neka komisija kod koje se salju ti rezultati na odobrenje, pa tek kandidatima postanski na kucnu adresu. Jedina razlika u polaganju izmedju testnih centara je u tome ko fizicki dezura na ispitima, ali u svakom slucaju je to jedan predstavnik SRRS iz Beograda a drugi je mestanin doticnog grada (u Nisu, Novicevic ima obicaj da bane na bilo kom ispitu, onako nenajavljeno, da "poremeti koncepciju" :) )

Ja bih da ispravim kolelginicu:
Mesto gde ćeš polagati biraš po svojoj volji, to ne zavisi od mesta prebivališta koje se prijavi i koje postoji u bazi podataka. Bitno je samo da naglasiš na prijavi gde želiš da polažeš.

:manikir:

Back