kako ste uradili kadrove?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja imam jun 2008.,2009.,2011. i decembar 2009.,2010. .. ako ti treba nesto od toga javi se![]()
Imam ja 2.2.Kolege, ima li neko ACCA knjige za ispite 2.1 i 2.2, kopirala bi ih i odmah vratila?
Kolege može li mi reći neko postoji li standrad MRS 14? Treba mi za ispit 2.2. ali ne mogu da nadjem nigdje.
ZADACI 2.8. :
***Preduzece u evidenciji ima nekretninu cija je Nabavna vrednost 25,000.000€ I ispravka vrednosti 15,000.000€. Za vrednovanje nekretnina nakon pocetnog priznavanja ,internim aktom je odredjen metod revalorizacije . Na dan 30.juna tekuce godine izvrsena je procena vrednosti
13,000.000€.
a) Odgovoriti na pitanje kako ce da izgledaju podaci (nabavna I ispravka vr )o nekretnini nakon uskladjivanja knjigovodstvene vrednostisa fer vrednoscu nekretnine uz primenu proporcionalne korekcije nabavne I ispravke vrednosti. 6.poena
b) Prikazati obracun amortizacije za tekucu godinu za konjretnu nekretninu ako je internim aktom predvidjeno da se obracun amortizacije vrsi uz primenu linearnog – pravolinijskog metoda uz primenu stope od 3%godisnje. 6.poena
Kako si odgovorila na ovo pitanje?
Postovane kolege i koleginice, ako vam trebaju pitanja i odgovori za ispit 2.4-Informacioni sistemi javite se, odnosno ostavite e-mail na koji da vam prosledim . U tim puskicama imaju pitanja od 1 poena, od 3 poena i par onih pitanja koje nose po 20 poena, a bila su u zadnjim rokovima.