ja imam jun 2008.,2009.,2011. i decembar 2009.,2010. .. ako ti treba nesto od toga javi seZna li neko pitanja sa decembarskog 2.1 ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja imam jun 2008.,2009.,2011. i decembar 2009.,2010. .. ako ti treba nesto od toga javi seZna li neko pitanja sa decembarskog 2.1 ?
Pozdrav drugari.
Prijavio sam se pre par dana u Savez i pocinjem da spremam ispite za decembar.
Koji su po vama najtezi? Nabrojite nekoliko.
Hvala.
Pozdrav.
Meni je najteži 2.8, taj mi je i poslednji... ali prvih 5 sam bila oslobođena pa ne znam kakvi su... pozzz
ja imam jun 2008.,2009.,2011. i decembar 2009.,2010. .. ako ti treba nesto od toga javi se![]()
Pozdrav drugari.
Hvala.
Pozdrav.
poslalaMeni bi takodje dobro dosla pitanja sa ovih rokova ako mozes posalji mi na vljutovac@orion.rs, treba da izadjem na ispit u nedelju, unapred hvala.
ja imam jun 2008.,2009.,2011. i decembar 2009.,2010. .. ako ti treba nesto od toga javi se![]()
poslalaAjde pošalji i meni, ako nije problem maja1507kv@hotmail.com Hvala unapred!!![]()
poslala![]()
Pozdrav drugari.
Hvala.
Pozdrav.
Kolege, u pitanjima za kadrove koja sam nasla na forumu kao jedno od pitanja navodi se Haryjeva teorija. Na sta se konkretno odnosi ta teorija, nisam uspela da pronadjem.
Da li neko moze da mi kaze jesmo li mi u obavezi da narucujemo literaturu iz Saveza?
Da li mozete i meni da prosledite pitanja sa prethodnih rokova? Hvala unapredposlala![]()
Koleginice, da li ti je neko odgovorio na pitanje? Da nije mozda Handy-eva a ne Hary-eva?
Bice da je Handy-eva
On ima one teorije o poredjenju kultura i napravio je poredjenje prema grckim bogovima , str 194 u knjizi.