poploly
Početnik
- Poruka
- 9
molim Vas recite mi da li je potrebno da se postane clan saveza da bi se polagali ispiti ili ne? hvala!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bice bolje sledeci put![]()
ja ne bih otvarala sanduce jos nedelju dana da nije bilo tvog lepog obavestenja... a onda sam se i sama iznenadila... 2.6 i 2.9 gotovo...
ja ne bih otvarala sanduce jos nedelju dana da nije bilo tvog lepog obavestenja... a onda sam se i sama iznenadila... 2.6 i 2.9 gotovo...
ja ispit ne bih ni pipnula da mi nije bilo tvoje pomoci!!! hvala tebi!e Gagice, a ja ne bih položila da nisi sedela pored menehvala ti na tome
![]()
hvala i svako dobro!GOTOVO !!!!! Polozen i 2.7!!!!! E sad cu po datom obecanju tako dobro da se napijem.......Nema veze kako cu sutra na posao, ali ovo mora da se zalije.....I za one koji su zaboraviliOvo je provereno pesma koja smiruje zivce kad se spremaju ovi nasi ispiti. Svima koje ceka novo druzenje u junu zelim PUNO, PUNO znanja, srece i dobrog raspolozenja![]()
naravno, fotokopiraj ... jesi me ti kontaktirala putem SMS-a?Jel mogu da dobijem knjigu 2.9,ako ti vise nije potrebna?!
Živeo poštar!!!
I mene je obradovao, gotovo sa porezima....idemo dalje...revizija i fin. izveštavanje
Čestitam svima koji su položili!!!
Koji nisu imali sreće, nadam se da će sledeći put biti bolje.
naravno, fotokopiraj ... jesi me ti kontaktirala putem SMS-a?
Blago Srbiji.
119 forumskih strana RAČUNOVOĐA I REVIZORA
I svi polozili !
Vidi se da ova zemlja ima svetlu buducnost, kad skoluje tolike cate i poreske inspektore.
Zelim da vam revizorski posao sto bolje ide, i da sto pre iz revizorskih klupa postanete poreski inspektori, nase svetlo na kraju tunela.
Blago Srbiji.
119 forumskih strana RAČUNOVOĐA I REVIZORA
I svi polozili !
Vidi se da ova zemlja ima svetlu buducnost, kad skoluje tolike cate i poreske inspektore.
Zelim da vam revizorski posao sto bolje ide, i da sto pre iz revizorskih klupa postanete poreski inspektori, nase svetlo na kraju tunela.