kad misle da nas obaveste, u junu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
KOLEGE, KNJIGE SU DATE JEDNOJ OD NASIH KOLEGINICA....
za one koji ih jure... ja sam ih kopirala i uzimala iz Univerzitetske biblioteke Svetozar Markovic. Platis clanarinu i doneses potvrdu da radis ili da si student.
MOJU MAMU JE POSETIO POSTAR IZ SRRS
I NARAVNO GOTOVOOOOOO.... POLOZEN I 2.7
by the way, u pitanju su ovi beogradski postari
cestitam svima koji su prosli a onima koji se tek spremaju da dobiju licencu zelim punoooo uspeha
i nastavite sa forumom...ne dozvolite da vam bilo ko zbog straha ugrozi pravo da komunicirate. ACCA ima forum i na FB.....
cestitam svima koji su prosli a onima koji se tek spremaju da dobiju licencu zelim punoooo uspeha
i nastavite sa forumom...ne dozvolite da vam bilo ko zbog straha ugrozi pravo da komunicirate. ACCA ima forum i na FB.....
Draga mama
da li su te knjige iz biblioteke novijeg datuma, i ako nisu da li se nesto krucijalno menja sa svakim novim izdanjem?
Hvala za super informaciju
ja ne bih otvarala sanduce jos nedelju dana da nije bilo tvog lepog obavestenja... a onda sam se i sama iznenadila... 2.6 i 2.9 gotovo...I mene je posetio čika poštari doneo lepe vesti - u pitanju su valjevski poštari
Mozes da krenes sada, pa za 10 godina da polozis zadnji...nema rok...isto tako mozes u jednom roku da das i po 6 ispita...nema pravila![]()