Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
GOTOVO !!!!! Polozen i 2.7!!!!! E sad cu po datom obecanju tako dobro da se napijem.......Nema veze kako cu sutra na posao, ali ovo mora da se zalije.....I za one koji su zaboravili
Ovo je provereno pesma koja smiruje zivce kad se spremaju ovi nasi ispiti. Svima koje ceka novo druzenje u junu zelim PUNO, PUNO znanja, srece i dobrog raspolozenja :)

GOTOVO !!!!! Polozen i 2.7!!!!! E sad cu po datom obecanju tako dobro da se napijem.......Nema veze kako cu sutra na posao, ali ovo mora da se zalije.....I za one koji su zaboravili
Ovo je provereno pesma koja smiruje zivce kad se spremaju ovi nasi ispiti. Svima koje ceka novo druzenje u junu zelim PUNO, PUNO znanja, srece i dobrog raspolozenja :)
hvala i svako dobro!

Bokice cestitam da polozenim ispitima. Ja sam u decembru polozila pravo, a za jun bi spremala informacione sisteme pa ako nisi nikom obecala knjigu mozes li da mi posudis

da li neko moze da mi kaze sta sledece da prijavim,sta je najlakse,sada sam polozila inf.sisteme i pravo,to su mi prva dva ispita[/QUOTE]

Blago Srbiji.

119 forumskih strana RAČUNOVOĐA I REVIZORA

I svi polozili !

Vidi se da ova zemlja ima svetlu buducnost, kad skoluje tolike cate i poreske inspektore.

Zelim da vam revizorski posao sto bolje ide, i da sto pre iz revizorskih klupa postanete poreski inspektori, nase svetlo na kraju tunela.

Blago Srbiji.

I svi polozili !

Vidi se da ova zemlja ima svetlu buducnost, kad skoluje tolike cate i poreske inspektore.

Zelim da vam revizorski posao sto bolje ide, i da sto pre iz revizorskih klupa postanete poreski inspektori, nase svetlo na kraju tunela.

Izvini, ali nas drzava ne skoluje mi polaganje lepo placamo.

Blago Srbiji.

I svi polozili !

ZNAS KAKO, MALO MRDNI I TU LINIJU BRAIN (BILO BI TI KORISNIJE). UKAPIRAO BI DA FORUM OD 119 STRANA POSTOJI VEC 7 GODINA.

DRUGO OVO NISU CATE I INSPEKTORI NEGO VISOKO SKOLOVANI LJUDI KOJI RADE U STRUCI MINIMUM 3 GODINE I POVRH SVEGA POLAZU 9 ISPITA SA UKUPNO 14 KNJIGA TJ. 4000 STRANICA LITERATURE UZ REDOVAN RAD I PORODICU.

TRECE, MI TO SVE PLACAMO DO LICENCE OKO 2000 EUR A DA BI SMO PROSLI ISPIT MINIMUM 51% MORA DA NAM BUDE TACNO I TREBA U PROSEKU 2-3 GODINE TJ.. 5-6 ROKOVA DA PRODJEMO DO LICENCE KOJA SE NA KRAJU NE ZAHTEVA ZAKONOM ZAHVALJUJUCI DINKICEVIM CATAMA I UKINUTOM ZAKONU O RACUNOVODSTVU. DAKLE VODI NAS SAMO ZELJA ZA USAVRSAVANJEM I ZNANJEM.

I ZAOBICI OVAJ FORUM UBUDUCE .....

Ukoliko biste mi dozvolili da Vas posavetujem: Moje dosadašnje iskustvo po forumima mi nalaže da ne treba NIKAKO odgovarati ljudima koji se popularno zovu Trolovi. Ukoliko nekoga zanima šta ili ko je Trol objašenjenje je na ovom linku (http://en.wikipedia.org/wiki/Troll_(Internet)) , a ukoliko Vas mrzi da čitate ili ne znate engleski ja ću Vam ukratko reći: To su korisnici foruma koji namerno postavljaju provokativne, a često i poruke potpuno van teme sa namerom izazivanja svađe emotivnim odgovorima drugih čitalaca ili na bilo koji drugi način ometaju normalnu diskusiju. Najbolji način borbe protiv Trola jeste ( kao što i svi roditelji na ovom forumu znaju kada deca krenu da se ponašaju nemoguće) potpuno IGNORISANJE. Nemojte da nam takvi likovi unište temu.

z;)

Back