racunovodjaovlasceni
Obećava
- Poruka
- 94
Pomoc!
Sta sada spremati: 2.7, 2.8 ili 2.9? Sta je najlakse?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
2.7 dok nismo zaboravili:
ispravite me ako gresim
1.primer 19 -25 poena (dva usluzna odeljenja, raspored tr,po aktivnostima...)
2.primer 9 -20 ili 25 poena(odstupanja,kontribucija,tu se pojavilo da treba izracunati fiksni budzet, fleksibilni i stvarni)
3.primer 21 -20 ili 25 poena(soko)
4.primer 15 -20 poena(masina standard i de lux)
5.primer 20 -10 poena(PIN-ovi)
3 sata za tako obimne zadatke je premalo!
2.8 nisam probala ali mislim da je 2.9 definitivno najlakšiPomoc!Sta sada spremati: 2.7, 2.8 ili 2.9? Sta je najlakse?
Pozdrav svima!! da li mozete da mi napisete koja je literatura potrebna za 2.6 ?
Hvala unapred!!!!
Sta si odgovorila na pitanje br. 4 pod v ili g,mislim da je tu bila caka..i na pitanje 11 za kd i od???
Ne postoji minimalni novčani ulog za ortačko društvo i kd.
Dobro je da se profesor ogradio da nije siguran, inače bi bila katastrofa!![]()
Da li neko sprema Upravljanje kadrovima ? Kako vam ide? Imate li jos neka pitanja sem onih sa mediafire?
Zaista moram da ti se zahvalim sto si sve taksativno navela!
Da li su zadaci klasicnog profila kako ste vezbali sa materijala i knjige ili ima nekih zackoljica?
Teorije nema?
Ja izlazim u sl.roku pa me zanima kako da ga spremam. Koliko dugo si ga spremala i da li si isla na konsultativnu?
Hvala PUNO
ja sam ti poslala pp
ne moze da se koristi PDV od putnickog automobila, tepiha, goriva, i sl...A sta sa onim zadatkom sa pdv-om i odbitkom pdv-a,u onoj tabeli sa sredstvima u ugostiteljskoj radnji,ako se neko seca tog zadatka od juce sa ispita 2.6.
ja spremam kadrove i bas su mi teski posto je suvoparna teorija i ima milion podela. da li neko zna kako ide bodovanje na ispitu i koliko detaljno treba odgovoriti na pitanja? jel moze i svojim recima ili bas mora da se uci napamet?
ne moze da se koristi PDV od putnickog automobila, tepiha, goriva, i sl...