Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
2.7 dok nismo zaboravili:
ispravite me ako gresim

1.primer 19 -25 poena (dva usluzna odeljenja, raspored tr,po aktivnostima...)
2.primer 9 -20 ili 25 poena(odstupanja,kontribucija,tu se pojavilo da treba izracunati fiksni budzet, fleksibilni i stvarni)
3.primer 21 -20 ili 25 poena(soko)
4.primer 15 -20 poena(masina standard i de lux)
5.primer 20 -10 poena(PIN-ovi)

3 sata za tako obimne zadatke je premalo!

Zaista moram da ti se zahvalim sto si sve taksativno navela!
Da li su zadaci klasicnog profila kako ste vezbali sa materijala i knjige ili ima nekih zackoljica?
Teorije nema?
Ja izlazim u sl.roku pa me zanima kako da ga spremam. Koliko dugo si ga spremala i da li si isla na konsultativnu?

Hvala PUNO

Sta si odgovorila na pitanje br. 4 pod v ili g,mislim da je tu bila caka..i na pitanje 11 za kd i od???

Na pitanje br. 4, ne znam pod kojim je slovom bilo, ali odgovorila sam da postaje pravno sposobno sa unosom podataka o tom društvu u registar koji se vodi na način propisan zakonom...

Što se tiče minimalnog uloga za OD i KD, rekoše mi ljudi koji se profesionalno bave ovim stvarima....da nema minimalnog uloga jer ortaci i onako odgovaraju svom svojom imovinom za obaveze društva, a kod KD postoji najmanje jedan član (komplementar) koji takođe odgovara celokupnom imovinom.

Inače i ti koji se dugi niz godina bave računovodstvom i revizijom, ne znaju ove stvari na pamet...pa moraju da traže i proveravaju odgovore... jer se ova društva retko osnivaju u praksi...
Neko je očigledno hteo da postavi pitanje za razmišljanje... :think:

imas samo ova

Upravljanje kadrovima 2.3 – jun 2010.

-razlike izmedju supervizora i menadzera
-nabrojati odgovornosti supervizora
-prednosti i nedostaci internog regrutovanja kadrova
-izvori autoriteta
-efikasnost i efektivnost
-opasnosti na radu u kancelariji (racunovodstvu)
-bocna komunikacija
-disciplinske mere menadzmenta
-rizici prilikom odabira kadrova (tako nekako glasi pitanje)

*cisto da proverim da li su to sva koja se nalaze tamo... jer za nas se nalaze u dir 1.7

Back