Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A pogotovo sto najverovatnije i ovi iz saveza prate forum :roll:
.

ako prate forum dao bih im par predloga

-on line prijava ispita
-on line uvid da li je kandidat na listi za polaganje
-objavljivanje rezultata na sajtu srrs
-trajanje ispita od 3h, jer smo na ispitu, a ne na reliju
-objavljivanje testova iz prethodnih rokova
-objavljivanje rasporeda ispita 2 mes unapred kako bismo planirali svoje obaveze
-uvodjenje vise ispitnih rokova, barem 3 godisnje
-kad znaju da sire saradnju do Engleske i Velsa neka se ugledaju na njih

.

-on line prijava ispita
-objavljivanje rasporeda ispita 2 mes unapred kako bismo planirali svoje obaveze

bravo! ja narocito smatram da bi trebalo da uvedu vise ispitnih rokova, kao i objavljivanje rasproreda bar mesec dana unapred bi bilo fer. pogotovo sto im usluge nisu nimalo jeftine, i dalje nisu izdejstvovali priznavanje licence i samim tim bi mogli da ispostuju bar neke zahteve polaznika koji su se ipak odlucili da polazu ispite. a i mi bismo trebali da se slozimo i da ih pritisnemo malo vise!

Izjave,da se nesto ne proverava a pogotovo slaze nisu sigurne nego proizvolje i ne dolikuju ozbiljnim ljudima.Uostalom to mozes da napises i u pp.:think:

:roll: moja stvar gde cu to da napisem.

A i ja nemam problem, ja nisam slagala to se vidi i u mojoj radnoj knjizici, ali da ne proveravaju to je javna tajna, ali kako god.

i ukoliko kojim slucajem prate ovo sa foruma da im porucim.

Odrali ste me za ove silne ispite, smanjite cene , u Srbiji smo.

Hvala .

Poslednja izmena:
U potpunosti se slažem sa predlozima, malo korektnosti sa njihove strane nije na odmet...a ne samo novci, novci

.

-on line prijava ispita

Veliki pozdrav svima, tek sam poceo da polazem, u junu sam polozio poslovno pravo, pa sada spremam kadrove, jos uvijek nisam pregledao citavu temu, ali koliko sam mogao da zakljucim iz prilozenog pored knjiga postoje jos neke skripte i primjeri testova kakavi su bili na ranijim polaganjima, vidim dati su neki linkovi za meidiafire, ali na svaki na koji sam do sada pokusao da udjem pokazao mi je gresku, pa bih zamolio nekog ako ima neki novi link koji je aktivan da izbaci.
Unapred hvala i sve najbolje u decembarskom roku.

Svi vi koji ste polagali informacione sisteme, molim za odvogor kakvi su vam se testovi pali?
Da li je bilo slicno sa mediafire ili ne?
Ja muku mucim sa ovim ispitom da nabubam ovu dosadnu knjigu... po mom misljenju knjiga je veliki promasaj... ne razumem poentu vecine poglavlja..:dash:

Hvala! :bye:

Bilo je slicnih i istih pitanja.Neka ti vodilja budu i pitanja iza svakog poglavlja.Ne bubaj nego se trudi da objasnis svojim recima,priznaju odgovore ako vide da si shvatio sustinu.Najveci broj poena ti nose pitanja gde traze da u jednom odgovoru obuhvatis skoro pola knjige : )
Svi vi koji ste polagali informacione sisteme, molim za odvogor kakvi su vam se testovi pali?
Da li je bilo slicno sa mediafire ili ne?
Ja muku mucim sa ovim ispitom da nabubam ovu dosadnu knjigu... po mom misljenju knjiga je veliki promasaj... ne razumem poentu vecine poglavlja..:dash:

Hvala! :bye:

Back