katarina 74
Početnik
- Poruka
- 6
molim nekog ko je polozio 1.2 ako ima nesto od ispitnih pitanja,ili nesto od literature
da mi posalje .
da mi posalje .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bilo je slicnih i istih pitanja.Neka ti vodilja budu i pitanja iza svakog poglavlja.Ne bubaj nego se trudi da objasnis svojim recima,priznaju odgovore ako vide da si shvatio sustinu.Najveci broj poena ti nose pitanja gde traze da u jednom odgovoru obuhvatis skoro pola knjige : )
molim nekog ko je polozio 1.2 ako ima nesto od ispitnih pitanja,ili nesto od literature
da mi posalje .
Drage kolege molim za pomoc u vezi ispita 1.8 sastavljanje finansijskih izvestaja.
Zadatak 15 - jun 2008
Preduzece je po zavrsnom racunu za 2007. godinu ostvarilo neto gubitak u iznosu od 160.000 dinara. U maju 2008. godine preduzece je uspelo da naplati u potpunosti otpisano potrazivanje od kupca u iznosu od 360.000 dinara. Proknjizi.
Da li je stav za knjizenje ovakav?
241- 360.000 / 202- 360.000
209- 360.000 / 685- 360.000
Hvala unapred
Nije ti dobro knjizenje...ti imas potpuno otpisano potrazivanje, tako da nemas za kog kupca da ga vezes....mora da pokrijes gubitak, a ostalo da ide na dobit....
Kad odem kuci odradicu ti zadatak i poslati ga...
Koliko ja razumem interne akte SRRS:Da li je neko upucen u sledece:
-da li smo ograniceni po pitanju rokova u kojima moramo da polozimo sve ispite
-da li jednom polozen ispit vazi neograniceno,odnosno da li mozemo da polazemo ove ispite u toku dve i vise godina
Koliko ja razumem interne akte SRRS:
- nismo
- važi neograničeno.
Da li je neko upucen u sledece:
-da li smo ograniceni po pitanju rokova u kojima moramo da polozimo sve ispite
-da li jednom polozen ispit vazi neograniceno,odnosno da li mozemo da polazemo ove ispite u toku dve i vise godina
Mislim da nisi u pravu. Ne ide se preko dobiti ili gubitka.
Naravno, ne vezuje se ni za kupca jer je potrazivanje isknjizeno.
Stavovi su 241/685