Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moze li mi neko dati konkretan primer Potvrde o radnom iskustvu koje SRRS zahteva? Hvala!

Pa lepo napises na papiru koliko imas godina radnog iskustva i to je to, stvaris svoje podatke i potpises se, ja sam to uradila na memorandumu firme i stavila njihov pecat zato sto sam samo u jednoj firmi zvanicno radila..., mozes cak i da slazes posto uopste ne proveravaju.

Pozdrav svim kolegama,
U decembru prvi put izlazim na ispit za ovlašćenog računovođu. Interesuju me iskustva sa ispita. Da li grešim što učim iz knjiga 1.1. i 1.2. za naše ispite. Dobila sam te knjige, a kupila bih polovne ili da kopiram. Ima li negde objavljenih skripti i ispitnih pitanja. Ako neko ima u elektronskom formatu, molila bih da mi pošalje na mejl mirapaun@hotmail.com.
Unapred zahvalna

Pomoć oko zadatka broj IX iz predmeta 2,7
Odstupanje u poslovanju - cenovno za troškove direktnog rada je izračunato da nema ni pozitivnog ni negativnog odstupanja.
Mala pomoć bi dobro došla.
Znači li to da će uvek ono biti 0, ili ??????
U zadatku sa ispita iz decembra 2009,godine takodje ima zadatak sa kontribucijom i odstupanjima.
Koliko odstupanje ste Vi dobila kad je u pitanju odstupanje u poslovanju - cenovno za troškove direktnog rada??????

Ima jos vremena... gde je decembar? Ja sam tek pocela da ucim 2.7. i 2.8., moje misljenje je da je 2.7. jako obiman, tezak, tako da sam se prebacila na 2.8. za pocetak. Kako tebi ide 2.7., kakvo je tvoje misljenje?

Pa........obiman jeste, plus neki detaljčići u zadatku oko kojih se treba malo više namučiti ( npr. deo napred pomenutog zadatka ).
Ja sam dva puta iščitala 2.8 Reviziju, i pola zadataka za 2.7 prešla. Ide polako, uz trud i volju nadamo se pozitivnom ishodu.

Back