racunovodjaovlasceni
Obećava
- Poruka
 - 94

U kom smislu stara?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imam zapisano vecinu pitanja za 2.1. 2.5 2.4. i deo za 2.9 sa ovog roka. ako je ikome potrebno...
koleginice da li bi i meni mogla da posaljes ta pitanja ya 2.1.?? hvala unapred.. maja.bgkuba@hotmail.com
koleginice da li bi i meni mogla da posaljes ta pitanja ya 2.1.?? hvala unapred.. maja.bgkuba@hotmail.com
Pa valjda što se tiče revizije u SRRS . znaju koja knjiga treba za reviziju.
da sam spremala po toj literaturi pre bih odustala nego što bih položila...

Ko se osloni na literaturu koju SRRS preporucuje za Reviziju neka spremi brdo para, vremena i živaca...da sam spremala po toj literaturi pre bih odustala nego što bih položila...
![]()

Pozdrav svima koji uče za decembar i li se spremaju da uče.[/B]

Cao kolegenice, koji je tvoj mail? Treba mi tvoja pomoc u vezi 2.7.? Hvala unapred.Cestitke svima koji su u ovom roku bili uspesni!
2.7 je iza mene
Ostaje mi 2.9 za decembar pa bih molila kolege da mi pomognu u odabiru literature. Da li je bolje spremati iz Andriceve knjige ili ACCA prirucnika?
Hvala unapred
Cao kolegenice, da li se secas pitanja za 2.7.? Unapred hvala.