maline
Početnik
- Poruka
- 3
Prodajem knjige za 1.6 i knjigu Upravljacko racunovodstvo za 1.4.
Kupila bih knjige za 1.6 i 1.4 ako ih jos nisi prodala,hvala,pozz, mira-mira@live.com
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prodajem knjige za 1.6 i knjigu Upravljacko racunovodstvo za 1.4.
Ako planiraš da ideš na konsultacije, a meni su lično pomogle, nemoj previše vremena da gubiš na učenje iz udžbenika. Na konsultacijama se prođu svi tipovi zadataka koji mogu da se pojave na ispitu i to kad provežbaš to ti je dovoljno. Ja sam se pripremala tek posle konsultativne nastave oko dve nedelje ukupno i položila. Predhodno sam kupila svu literaturu, a nisam je ni otvorila, jer nisam znala odakle da krenem, a tokom marta prošle godine bilo je i izmena u zakonu u odnosu na te udžbenike.....U svakom slučaju, želim ti puno sreće.
pozdrav svima,trebam pomoć oko ispita upravljanje kadrovima za ovl.računovođe,imate li skraćenu verziju knjige-skripu i neka ispitna pitanja
Kada se prijavljuje pripremna nastava i koliko vremenski traje? Hvala unapred.
Zaboravih da napišem, nastava traje jedan dan za svaki ispit. Ne sećam se tačno ali 5-6 sati sa kratkom pauzom. Sve zavisi koliko predavač ima vremena.Kada se prijavljuje pripremna nastava i koliko vremenski traje? Hvala unapred.
Da li si sigurna!?Ja danas zvala savez i rekli mi da ce tolerisati uplate do 15.aprila!
E oni stvarno nisu cisti,majke mi moje.Danas sam bila u savezu i licno pitala onu zenu sto radi dole na prijavi ispita i rekla mi do 15og aprila! I pre par dana kada sam zvala,ona se javila i rekla mi da je do 30og marta,kao sto pise na sajtu,ali da su mnogi zvali valjda zato sto im je kasnije plata i da ce oni zbog toga tolerisati uplate do 15og.Ja vise ne znam koja im je to fora i daju razlicite informacije.
Ne znam sta da radim.Meni i odgovara do 30og aprila,ali sta ako mi ne prihvate uplatu.
Super ako je tako.Ne znam sta ti ucis,ali oni inform.sistemi su mi bas nekako bez veze.Mada,sto se mora nije tesko!
Ne znam sta da radim.Meni i odgovara do 30og aprila,ali sta ako mi ne prihvate uplatu.
ja mislim ovako:
NEZAPOSLENO LICE
nema naoporezivog iznosa
porez na dohodak 12%
Doprinosi na teret zaposlenog :
zdr 11%
PIO 6.15%
nez 0.75%
Doprinosi na teret poslodavca
zdr 11%
PIO 6.15%
nez 0.75%