Tanja Arsic Petkovic
Početnik
- Poruka
- 24
Kolegenice, odakle si ucila 2.6? Hvala unapred. Pozdrav.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav kolegenice, kazi mi odakle ucis poreze, jer i ja planiram za jun reviziju i poreze i isto kao i ti uz malu bebu...
KOLEGE DA LI NEKO IMA KNJIGE ILI SKRIPTE IZ 2.9 I 2.3
AKO NEKOM TREBA POMOC IZ 2.6 RADO CU POMOCI![]()
prodajem knjige 2.3 2.4 2.5 2.6 2.7 2.9
Pozdrav svima!
Da li je neko polagao ili planira da polaze 1.7 ?
Pozdrav svima!
Da li je neko polagao ili planira da polaze 1.7 ?
prodajem knjige 2.3 2.4 2.5 2.6 2.7 2.9
Prodaje li neko preporucenu literaturu za racunovodju?![]()
e pa poreze jos nisam pocela da spremam jer jos uvek citam revizijuali sam se konsultovala sa koleginicama sa foruma i odlucila da ih spremam iz zakona i testova koji se nalaze na mediafire. takodje sam mislila da idem na konsultacije jer sam citajuci forum saznala da su korisne za 2.6
ako budes resavala testove za 2.9 koji se nalaze na mediafire htela bih da se konsultujem oko nekih pitanja za koja nisam sigurna sta da zaokruzim.
kisic za malog bebca (ps samo da ne budu racunovodje kad porastu)![]()
Potrebne su mi knjige za polaganje ispita:
2.1. Pripremanje fin. izvestaja, Primena kontnog okvira prema MPS/MSFI, Medjunarodni stan.fin.izvest.
2.4. Informacione teh. u racunov.
2.5. Poslovno pravo
Ko je zainteresovan da tu literaturu proda, neka me kontaktira
Hvala
Pozdrav
Ako planiraš da ideš na konsultacije, a meni su lično pomogle, nemoj previše vremena da gubiš na učenje iz udžbenika. Na konsultacijama se prođu svi tipovi zadataka koji mogu da se pojave na ispitu i to kad provežbaš to ti je dovoljno. Ja sam se pripremala tek posle konsultativne nastave oko dve nedelje ukupno i položila. Predhodno sam kupila svu literaturu, a nisam je ni otvorila, jer nisam znala odakle da krenem, a tokom marta prošle godine bilo je i izmena u zakonu u odnosu na te udžbenike.....U svakom slučaju, želim ti puno sreće.