Imam molbu za one koji su polozili 2.9 junu: da posalju Zesu ispitna pitanja ako su ih napisali, prepisali, prekucali... Sta god!![]()
Znam da kada polozis ispit vise o njemu ne rezmisljas, ali budite kolegijalni sa onima koji ga i dalje spremaju.![]()
Na strani 36 sam odmah posle polaganja napisala sta je bilo (koliko sam uspela da se setim). Ali evo ponovo za one koji nisu tada to procitali.
Sa ispita decembar 2009 koje je zes postavio bilo je sledece:
pitanja na zaokruzivanje (nose po 2 poena): 1, 2, 5, 6, 9, 11, 12, 13, 14, 15 to je ukupno deset i pet novih (kako se odredjuje znacajnost tako nesto, korisnici finansijskih izvestaja ponudjeno je bilo eksterni, interni i jos dva, sta se revizijom pored finansijskih izvestaja jos moze tako nesto, i jos dva pitanja kojih stvarno ne mogu da se setim valjda ce neko drugi)
pitanja koja se pisu (nose po 3 poena): 16, 18, 19, 20, 21, 23, 24 sto je ukupno sedam i tri nova (misljenje bez rezerve, zasto se planira revizija i nesto za internu kontrolu)
zadatak isti samo je bilo cetiri umesto pet napomena (ukupno nosi 30 poena) i dodali su jos jedan zadatak da se napise forma pozitivne konfirmacije (10 poena).
Eto toliko od mene, nadam se da ce nekom pomoci!