Kolege, da li neko sprema 2.1. i 2.2. za decembar da se povezemo ili ima bilo kakav savet vezano za ta dva ispita? Hvala!
Sta te konkretno interesuje? Ako mogu da pomognem...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kolege, da li neko sprema 2.1. i 2.2. za decembar da se povezemo ili ima bilo kakav savet vezano za ta dva ispita? Hvala!

ja imam 2 ispita na isti dankuku
na www.*************/srrs zakacen i jos jedan zadatak iz racunovodstva troskova 1.4!!! hvala posaljiocu!!! saljite i dalje na zes.srrs@gmail.com
Ako ti je za utehu i ja imam dva ispita istog dana...a jos nisam nasla vremena da pocnem bilo sta da spremam...![]()
Moze li na ispitima da se koristi Kontni plan ili ne....

ja mislim da se na ispitima moze imati kod sebe kontni plan i digitron,kontni plan ne sme biti ispisan(puskice). mislim da su neki koristili kalkulator u mobilnom.to je smesno, jer...znate.ne sme da se koristi ni druga olovka, osim hemijske sto vam daju.mada, videla sam da je neko pisao i grafitnom olovkom, koristio gumicu, belilo...a mene su zezali zbog futrole sa LK.neko je isao i u toalet...

A jel sme da se nosi voda ? ja bi ponela i piknik korpu, 2 sata je puno vremena![]()

ako ima neko nesto od litereatire ili ispitnih pitanja za ispite 1.2 i 1.8 neka mi posalje na e-mail katarinastojkovicbg@gmail.com za ispitni rok sad u decembru hvala unapred
. Ako jesi onda molim te pogledaj ispite koji su postavljeni na mediafire za 2.1. i molim te reci da li imaju veze sa 1.3. a ja cu gledati za 1.2 da ti dostavim nesto sto ja imam. 
Ako polazes 1.8 ti si onda sigurno polozila 1.3. a ja tu kocim. Ako jesi onda molim te pogledaj ispite koji su postavljeni na mediafire za 2.1. i molim te reci da li imaju veze sa 1.3. a ja cu gledati za 1.2 da ti dostavim nesto sto ja imam.
![]()
beba.ptic@gmail.com mi je mejl, ja 1.3 necu polagati posto sam oslobodjena jer sam isla u ekonomsku, eto neke koristi i od toga 
Pojedini ispiti su trajali do juna ove godine 4 sata a onda su smanjili na 3 sata...
Tako da dva sata i nije nesto...![]()

ne znam kako cu da izdrzim 3 sata 

Da li moze neko da mi kaze da li moze da se za ispit 2.6 Poreski sistemi koristi literatura od ispita 1.6 Poreski sistemi? Da li je ista literatura za ova dva ispita?

Kolege, da li neko može da odgovori koliko je procenata bodova potrebno imati na ispitu da bi ga položili? I u kom dokumentu SRRS to piše?
Na forumu sam video da se pominje 50%, ali ne znam gde se to navodi.
Pozz
Dodatak:
Da li je moguće u istom ispitnom roku prijaviti ispit 2.1 i ispit 2.8? Odnosno ispit 2.2 i ispit 2.7?
Ili je potrebno da, npr, 2.1 polozim u jednom ispitnom roku, pa onda ispit 2.8 u sledećem ispitnom roku?
Hvala puno![]()

test iz pripreme fin.izvestaja 1.3 od veceras na www.*************/srrs![]()

sjajni stee pa i meni treba za 1.2 ja to sad polazem, ako mozes posalji i meni nesto ako imas bila bi ti veoma zahvalnabeba.ptic@gmail.com mi je mejl, ja 1.3 necu polagati posto sam oslobodjena jer sam isla u ekonomsku, eto neke koristi i od toga
![]()
Imam molbu za one koji su polozili 2.9 junu: da posalju Zesu ispitna pitanja ako su ih napisali, prepisali, prekucali... Sta god!![]()
Znam da kada polozis ispit vise o njemu ne rezmisljas, ali budite kolegijalni sa onima koji ga i dalje spremaju.![]()