velikijovanovac
Početnik
- Poruka
- 14
Gospoda iz Saveza, ne znam iz kojih razloga, cekaju 45 dana od 20. juna a to je 4. avgust.
Ne znam zasto, ali je nazalost, tako.
![]()
Ja sam danas zvala i rekli su mi da su rezultati za desetak dana

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gospoda iz Saveza, ne znam iz kojih razloga, cekaju 45 dana od 20. juna a to je 4. avgust.
Ne znam zasto, ali je nazalost, tako.
![]()
Ja sam danas zvala i rekli su mi da su rezultati za desetak dana![]()
Da li neko zna kako se boduje npr ako zadatak o izracunavanju ponderisanog proseka akcija nosi 6 poena i 6 zarada po akciji a gresku napravis kod emisije akcija(zaboravis da uvrstis podatak) pa sve pogresno izracunasda li priznaju bar nesto nadam se da da ipak u toj zurbi covek moze da pogresi
![]()
Imam zadatke i poslala sam kolegi koji je trebao da postavi na mediafile.rs. Ako ih jos uvek nema, mogu poslati na emailmene ubi ovaj 1.3. ima li neko nesto vezano za taj?
mene ubi ovaj 1.3. ima li neko nesto vezano za taj?
Ja planiram 2.7 i 2.8 za decembar pa me interesuje konkretno za 2.8 da li je dovoljno preslusati fajlove sa predavanja koja je ZES postavio ili je potrebno jos nesto dodatno uciti iz knjige obzirom da teorija nosi 30 poena i da li predavanja prate knjigu koju Savez preporucuje (ACCA)?
Ne znam kako da pocnem sa ucenjem...???
Hvala
Nema na cemu!
Pa cemu inace i sluzi ovaj forum nego da pomazemo jedni drugima![]()
Počela sam sa polaganjem ispita, da li moram da završim sa svim ispitima pa tek onda da otvorim agenciju ili mogu i sada?![]()
REVIZIJA 2.9
Drustvo, ja sam sebi napravila skriptu na osnovu knjige "Principi Revizije". I ta skripta mi je bila dovoljna da uradim sve na ispitu. Inace ispit je bio gotovo identican onom decembarskom koji je ZES postavio.
Ostaje mi jos 2.7 i 2.8 za decembar
Kiss svima i drzimo se na ovom forumu
drage kolege, za one koji nisu nabavili knjigu iz kadrova, prekucala sam iz knjige pitanja ispitnog tipa po poglavljima. znam da je frka sa vremenom, pa pre nego sto kolega Zes okaci na mediafire, ja cu ovde ubaciti ta pitanja (obrisacu ih kasnije da ne zatrpavam stranicu na forumu). nadam se da ce nekome biti od pomoci. u knjizi su i odgovori, ali posto mi za njih treba vise vremena, njih cu malo kasnije zavrsiti.