Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mogu da ti pustim neka pitanja za 1.4 koja ce sigurno da ti padnu obrati paznju na zadatke oni vuku najvise poena imaces vezane zadatke ili iz pojedinacne ili iz fazne proizvodnje pazi da ne pogresis jer su povezani (uglavnom) Pozdrav jonileekg

Molim te,posalji i meni pitanja za 1.4 na lenavulenata@gmail.com
Dal imas mozda literaturu za 1.1 i 1.2 (puno bi mi znacilo da kopiram)
Hvala

Koliko sam ja shvatila, nece nam organizovati pripremnu nastavu bez potrebnog broja kandidata ni u BG, a gde jos u NS.do petka ce resiti.ja sam htela da izbegnem da idem na nastavu, ali sto vise ucim -mislim da ce mi biti MNOGO lakse da vidim sta tacno treba za ispit.za ucenje cele knjige nemam vremena.pozdrav svima.

Ako će se znati do petka da li će biti nastave da li to znači da ne treba ranije da se uplaćuje?

Ako će se znati do petka da li će biti nastave da li to znači da ne treba ranije da se uplaćuje?

nisu mi nista rekli za uplatu.samo da ce me zvati u petak da kazu da li ima nastave u subotu.kako onda mogu na brzaka da uplatim?verovatno im to nije bas najbitnije.kada sam narucivala knjige samo su me pitali da li sam uplatila i isti dan su mi ih poslali-bez dokaza o uplati.

Cao, tek sam se prijavila na forum , polazem u junu finansijske informacije za menadžment i menadžment kontolu za ovlasćenog racunovodju.
Mnogo bi mi znacilo ako bi neko imao da mi posalje ispitna pitanja za ove ispite,makar da znam sta me ceka na ispitu, moze i za reviziju ako neko ima.
Puno hvala unapred.

pa VALJDA onda samo to traze?!
ja ne razumem sta traze iz 2.1, ali nije bilo predavanja...2.2 mi izgleda 'lepse'.nadam se da i iz ovih ispita traze ono sto je postavljeno na mediafire.

pa na prošlom roku je bilo puno pitanja iz mrs i okvira samo onih boldovanih, i bio je zadatak da se sastavi bilans stanja i uspeha na osnovu nekoliko promena (kupili smo robu, prodali smo robu) i bilo je korektivni i nekorektivni dogadjaji da se protumači na osnovu mrs 10 (koje treba ispraviti koje ne...)

Cao Društvo,

Trebaju mi poglavlja 10-12 iz knjige Principi Revizije.

Da li neko može da mi pomogne?

Neverovatno, danas su mi maznuli torbu iz kola sa torbom i knjigu.

Zao mi je sto ti se to desilo.
Napisi ako se secas ko je autor te knjige.
Ja imam knjigu za reviziju (po kojoj sam spremala) od Andrica sa Ekonomskog fakulteta u Subotici. Ako se radi o toj knjizi, iskopiracu ti.

Zao mi je sto ti se to desilo.
Napisi ako se secas ko je autor te knjige.
Ja imam knjigu za reviziju (po kojoj sam spremala) od Andrica sa Ekonomskog fakulteta u Subotici. Ako se radi o toj knjizi, iskopiracu ti.

Pa treba mi ona bosanska knjiga Principi Revizije (to jedino neko ko ima)

Znas kako, pokusala sam sada da nadjem od nekih prijatelja pa ako mi do sledece srede oni ne pomognu, zaista bi mi puno značilo da dobijem i tu tvoju kopiju. Imam tvoj mail pa cu te kontaktirati.

Reci mi jesi li isla na praksu iz Finansijskog izveštavanja - vredi li to placati ili ne? Na Finansijskom menadzmentu i kontroli su nam samo rekli da treba da se uci cela knjiga i dali zadatke koje je Zes vec postavio. Ako je takav princip i na fin izveštavanju onda bolje da ne idem. Umem i sama da procitam knjigu

mama alex,
o.k. ako ti treba imas moj e-mail pa se javi.
Sto se tice 2.8 Fin.izvestavanje ja sam pocela da spremam taj ispit, pa sam
odustala (radila sam neki dodatni posao i nisam imala vremena za dva ispita, tako da sam za juni prijavila samo 2.2 Fin.informacije za menadžment). Imas na sajtu (kolega ZES je postavio) kompletno snimljena predavanja za taj ispit. Ja sam te fajlove preslusala i mislim da je sasvim dovoljno, da ce to isto ponoviti i na ovim predavanjima. Fajlovi se odlicno cuju preko MP4 plejera - kada ih pustim na racunaru, nije bas razumljivo (a mozda mi je i audio kartica losa). Moj ti je savet da to prvo preslusas a onda se odluci da li ces ici na predavanja.

:)

Back