Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I ja sam u nedoumici.
Videla sam ovo na sajtu Saveza racunovodja i revizora Republike srpske jos
prosle godine. Neko je to pomenuo na forumu inace ne bih ni znala.
Hajde da napisemo peticiju da i SRRS tako nesto objavi.
Bas nema smilsa sta nam rade....
:besna:

Apsolutno se pridruzujem vasoj inicijativi. Jasno mi je da oni zele sto vise para da nam uzmu, ali malo "humanosti" sa njihove strane nije na odmet zar ne?! :bye:

u nedelju sa predavanja 1.6 i 2.6 nisu delili pitanja koja ce biti vec smo samo resavali i prelazili zadatke i teme koje su bitne koje sam vec opisala na prethodnoj stranici,
zelela bih da pomognem ali ja imam samo one stvari koje je zes postavio
i veliko hvala za to ako se to savlada stvarno je dovoljno jer je stvar ista samo iznose menjaju

I ja sam u nedoumici.
Videla sam ovo na sajtu Saveza racunovodja i revizora Republike srpske jos
prosle godine. Neko je to pomenuo na forumu inace ne bih ni znala.
Hajde da napisemo peticiju da i SRRS tako nesto objavi.
Bas nema smilsa sta nam rade....
:besna:

ma kakva peticija... onda ce svaki put totalno drugaciji ispit biti. ovako bar imamo orijentir, ovo sto nam je kolega zes postavio, zahvaljujuci ostalim nesebicnim kolegama. u tom slucaju ovaj forum i ne bi imao preterano veliki znacaj.

inace, volela bih da mi se javi neko ko sprema i polaze informacione sisteme. imam neke nedoumice u vezi odredjenih pitanja, te bih volela da se konsultujem. unapred hvala! :)

To se i ja pitam vec danima, a Zesu niko nece da posalje novija ispitna pitanja od juna 2008-e! :besna:
Ili bar da neko kaze cega se seca od zadataka iz juna ili decembra prosle godine. :bye:

bio sam ja u decembru na 2.8, teorija je bila slicna tim sa tih starih testova, bio je zadatak sa nekim racijima,ne secam se kojim,i nosio je gomilu poena,cini mi se 30, bilo je nesto za amortizaciju, i onaj zadatak sa akcijama,i cini mi se ono da odredis odnos izmedju preduzeca, da li su zavisna,ili tako nesto. :)

ma kakva peticija... onda ce svaki put totalno drugaciji ispit biti. ovako bar imamo orijentir, ovo sto nam je kolega zes postavio, zahvaljujuci ostalim nesebicnim kolegama. u tom slucaju ovaj forum i ne bi imao preterano veliki znacaj.

inace, volela bih da mi se javi neko ko sprema i polaze informacione sisteme. imam neke nedoumice u vezi odredjenih pitanja, te bih volela da se konsultujem. unapred hvala! :)

Ja sam položila Informacione sisteme i obzirom da sam spremila relativno brzo i lako, mozda mogu da ti pomognem.

Pitaj sta te interesuje preko foruma ili na adresu
bozicab@sezampro.rs

Davao je navodno zadatke sa prethodnih ispita. Lazu oni mene, lazem i ja vas... :confused:

Ja sam danas zvala koleginicu koja je bila na predavanjima - kaze da su im prikazali neke testove sa ranijih ispita (putem projektora) ali da je bilo nemoguce sve prepisati (brzo su menjali slajdove) i da im nisu davali nikave zadatke na papiru.

Nadam se da mi je rekla istinu....:dontunderstand:

Hvala na pomoci sto se ispita 2.8 tice, kolegi Zes. Imam jedno pitanje da li je kriterijum pri verdnovanju zadataka visok?Problem je u neusaglasenosti knjige iz koje pripremam ispit i racunovodstvene prake (koeficijent zaduzenosti). Konsultovala sam Savez ali odgovor adekvatan nisam dobila. Ne mogu da nadjem mail profesora da bih cula njegovo misljenje. prosto ne znam sta (koji obrazac) da koristim na ispitu.

Nije probljem u ucenju (ja ne bubam, ovo sto radim znam), vec kod koef. zaduzenosti u knjizi u imeniocu od dugorocnih obaveza oduzimaju gotovinu, a u racunovodstvenoj praksi i (priv. sav.) ne. Dobija se razlicit rezultat. Pitanje je da li ici logikom ili knjigom? Tj. sta ce profesor priznati? Pozdrav !!!

Back