Pa dobro ZES, mix o.k. al nista novo. Iz budzetiranja su cak i brojevi bili isti, ako si pazljivo citao zadatak i ako si ista ukapirao sa predavanja.A zadatak koji je bio obavezan je bio skroz isti samo sto je masine nazvao X i Y umesto Stadard i i deluX, taj zadatak je potpuno isti i u knjizi-tu je promenio brojeve. Teorijska pitanja koja je pomenuo na predavanju da naucimo , njih je i dao -Prednosti duznickih HOV u odnosu na akcije i obveznice i duznicke HOV sa fluktuirajucom stopom i obveznice sa nultim kuponom. TO je rekao da procitamo samo i to je i dao- to je vuklo 25 poena iz obavezujuceg zadatka i jos 25 poena na budzetiranje koje je bilo potpuno isto kao na predavanju cak i sa istim brojevima samo malo izmixano i eto ti 50 poena za prolaz . Ja sam ucila mnogo vise nego sto mi je trebalo, procitala sam celu knjigu i provezbala vecinu zadataka pre predavanja, a na predavanju sam saznala da mi treba mnogo manje od toga. Dva dana pred ispit mi je bilo dovoljno da pogledam predavanje i polozim.