Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Po meni je realno 3 ali da je u jednom danu malo veca pauza
izmedju ispita. Ako su ispiti jedan za drugim, sa pauzom od pola
sata, onda je tesko biti skoncentrisan za drugi ispit.
Ja sam krenula sa dva laksa, cisto da vidim kako izgleda i da probijem
led, i nisam se pokajala.
Ipak je sve to relativno. Znam kolege koji izadju i na 4-5 ispita pa se ne zale.
:dash:

Evo ja sam imala dva jedne nedelje i dva druge nedelje. Iskreno, prvo sam se odjavila iz kuce na 3 nedelje (nisam komunicirala ni sa decom osim zdravo i idi igraj se :-( ) a onda mi je trebalo nedelju dana da se opustim i shvatim da je sve proslo.... Jedino sto ja bas nisam imala veliko iskustvo iz prakse koje je za poreze i vise nego dobrodoslo.... a da ne pricam o 2.2. Ovaj 2.1 je ipak samo osnovno računovodstvo i svako iz oblasti ekonomije to sigurno zna...

Kad bih ja mogla da se odjavim na 3 nedelje, ejjjjjj...gde bi mi bio kraj????????
Ako neko krece da uci posle 23 casa (a nekad i kasnije) pa dok ne zaspi nad knjigom, ili doceka zoru (kao ja) onda je malo teze izaci na vise ispita.
Jedva da tu subotu pred ispit iskukam od gazde da ne radim (subota se inace podrazumeva kao radni dan).
A porodica vec digla ruke od mene.

:(

Pozdrav svima!

Meni treba pomoć i savet kako da nabavim literaturu za ispite za Ovlašćenog računovođu.Obzirom da su knjige užasno skupe mnogo bi mi značila pomoć i savet kako da nabavim literaturu.Da li ima neko informaciju gde može da se iskopira,kupi po povoljnijim cenama,iznajmi ili na drugi način nabavi literatura.

Unapred hvala za svaku pomoć i savet!!!

Pozdrav svima!

Meni treba pomoć i savet kako da nabavim literaturu za ispite za Ovlašćenog računovođu.Obzirom da su knjige užasno skupe mnogo bi mi značila pomoć i savet kako da nabavim literaturu.Da li ima neko informaciju gde može da se iskopira,kupi po povoljnijim cenama,iznajmi ili na drugi način nabavi literatura.

Unapred hvala za svaku pomoć i savet!!!

Ja sam to radila ovako: zamolim kolegu da mi iskopira, ja njemu uplatim na racun
a on meni posalje knjigu. Kopiranje bude od 300-600 din po knjizi sto je jeftinije
od kupovine novih.
Kad budes odlucila sta ces da prijavis, javi se.

Ja sam to radila ovako: zamolim kolegu da mi iskopira, ja njemu uplatim na racun
a on meni posalje knjigu. Kopiranje bude od 300-600 din po knjizi sto je jeftinije
od kupovine novih.
Kad budes odlucila sta ces da prijavis, javi se.

Ćao, i ja se patim sa literaturom, da li imaš knjigu Finansijksi menadžment i kontrola, ja bi ti poslala pare da mi kopiraš, ajde mi ostavi tvoj mail pa da se čujemo i dogovorimo

Nikako ne mogu da skinem fajlove sa linkova!Stalno piše da previše ljudi trenutno skida fajlove.Nemoguće da se to samo meni dešava...

Pa zavisi odakle skidas, tj. da li to radis na poslu sa racunara koji je umrezen.Verovatno u tom trenutku neko od tvojih kolega nesto download-uje, nesto drugo, nije moguce u isto vreme i ti da skines file ako koristis free user.

Poslednja izmena:
Unfortunately right now our servers are overloaded and we have no more download slots left for non-members. Of course you can also try again later.
OVO MI JE PISALO ZADNJI PUT.STVARNO SAM PUNO PUTA POKUŠAVALA I NEĆE DA ME PUSTI.
U svakom slučaju hvala vam što odgovarate.(probam od kuće, ne sa neke mreže)

spajalicaa,
za Poreze (2.6) knjige su OK za svakodnevni rad,
ali za spremanje ispita su preobimne. Nadji nekog ko
ima sa predavanja - to ce ti vise koristiti.
Za 2.1 meni je bila dovoljna knjiga koju savez preporucuje (ACCA - Pripremanje
finansijskih izvestaja).
2.8 nisam polozila, ali imam informaciju od onih sto su polozili da je dovoljna
knjiga (isto ACCA - Finansijsko izvestavanje) i da treba otici na predavanja.
Takodje su korisni testovi sa ranijih ispita, a njih ima na sajtu - kolega ZES se pobrinuo
za to.
Ovo je moje misljenje....
Pozzzzzzz:bye:

BB pn,
hvala ti za odgovor. Cujem da ljudi spremaju po vise ispita, a kad sam videla da u jednom ispitu imaju po 3-4 knjige nije mi se bas cinilo lako. :(
Molim nekog ako moze da pomogne i ima nesto od literature (u elektronskoj formi) da mi se javi. :worth: Iskreno, cekam ovih dana odgovor od Saveza da vidim sta ce mi priznati sa fakulteta, pa onda da krenem na spremanje nekog od ispita.
Pozzzz

Ja se izvinjavam sto nisam naknadno prikacila mail. Molim vas ako neko ima nesto od elektronske forme skripti ili neke skracene verzije priprema ispita za ovlascenog racunovodju, bilo koja informacija bi mi dobro dosla. Nadam se da cu u toku sledece nedelje saznati od Saveza sta su mi priznali pa cu moci preduzeti naredni korak.
U svakom slucaju hvala za ovo sto ste do sad prikacili. :klap:

Ja se izvinjavam sto nisam naknadno prikacila mail. Molim vas ako neko ima nesto od elektronske forme skripti ili neke skracene verzije priprema ispita za ovlascenog racunovodju, bilo koja informacija bi mi dobro dosla. Nadam se da cu u toku sledece nedelje saznati od Saveza sta su mi priznali pa cu moci preduzeti naredni korak.
U svakom slucaju hvala za ovo sto ste do sad prikacili. :klap:

I ja imam istu molbu.Moj e-mail je : tanjaz@nscable.net

Unapred zahvalna !!!

:rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm:

Back