Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav svima!

Meni treba pomoć i savet kako da nabavim literaturu za ispite za Ovlašćenog računovođu.Obzirom da su knjige užasno skupe mnogo bi mi značila pomoć i savet kako da nabavim literaturu.Da li ima neko informaciju gde može da se iskopira,kupi po povoljnijim cenama,iznajmi ili na drugi način nabavi literatura.

Unapred hvala za svaku pomoć i savet!!!

zavisi odakle si, imas knjige u matici u ns pa mozes da kopiras

Bila su 15 pitanja (po 2 poena) "na zaokruzivanje" odnosno izbor odgovora, 10 pitanja (po 3 poena) tipa definicije, odnosno kratkog odgovora (sta je revizija fin.izv., sta je cilj revizije, sta je materijalna greska, koje vrste revizorskih misljenja postoje, sta je misljenje sa rezervom, sta utice na nezavisnost revizora, delovi revizorskog izvestaja...) u principu ono najosnovnije, zatim zadatak u kome su navedene 5 napomene iz fin.izvestaja koje treba komentarisati (15 poena), napisati prvi pasus revizorskog izvestaja (10 poena), napisati revizorski izvestaj (15 poena). Mene je malo zbunilo to sto su trazili da se prvo napise prvi pasus revizorskog izvestaja, a zatim revizorski izvestaj.
Cekam rezultat... z:shock:

Evo ukratko da ponovim sta je u decembru bilo iz Revizije.

:)

Back