jesam zamisli finansije i racunovodstvo
, ako je tako onda si me jako obradovala 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Istina, meni su priznali prvih pet.Ja sam diplomirala na eko. fakultetu u Subotici 2000. Priznali su mi 2.1 i 2.4 ali to ti zavisi koji si smer, jer ako si finasije i knigovodstvo onda priznaju i prvih pet.![]()

Pozdrav svima!
Meni treba pomoć i savet kako da nabavim literaturu za ispite za Ovlašćenog računovođu.Obzirom da su knjige užasno skupe mnogo bi mi značila pomoć i savet kako da nabavim literaturu.Da li ima neko informaciju gde može da se iskopira,kupi po povoljnijim cenama,iznajmi ili na drugi način nabavi literatura.
Unapred hvala za svaku pomoć i savet!!!
Ćao!
Da li ima neko iz Novog Sada da sprema ispite za Ovlašćenog računovođu, da mi posudi literaturu da kopiram ( ili možda zna gde se može nabaviti po nekim povoljnijim cenama)?! Knjige su užasno skupe!!!
![]()
Prijavljivanje ispita je pocelo 1.februara, sa nepromenjenom
cenom po ispitu od 3.400 dinara (za ovlascenog racunovodju).
A trajace verovatno do kraja maja.
![]()
Znam da knjige imaju u matici,ali se mogu koristiti samo u čitaonici,bar su mi tako rekli.Tebi je bar lako ako si iz NS, imaš sve knjige u matici, možeš da kopiraš
ja sam polozila nekoliko ispita na fakultetu.da li mi vredi da trazim potvrdu-ima li sanse da mi nesto priznaju od polozenog?

Da li neko ima ispitna pitanja,skriptu ili bilo koji savet (precicu) za polaganje ispita Informacioni sistemi za ovlascenog racunovodju?Mrzi me da bubacim sve to...Ako nekom trebaju imam ispitna pitanja iz revizije i poreza.
Evo napokon da se javim stigli su rezultati. Ja sam položila 2.8 i 2.9. Tako da napokon kraj mukama sa ispitima. Nadam se i da su ostali dobro prošli. Držim vam palčeve.
Bila su 15 pitanja (po 2 poena) "na zaokruzivanje" odnosno izbor odgovora, 10 pitanja (po 3 poena) tipa definicije, odnosno kratkog odgovora (sta je revizija fin.izv., sta je cilj revizije, sta je materijalna greska, koje vrste revizorskih misljenja postoje, sta je misljenje sa rezervom, sta utice na nezavisnost revizora, delovi revizorskog izvestaja...) u principu ono najosnovnije, zatim zadatak u kome su navedene 5 napomene iz fin.izvestaja koje treba komentarisati (15 poena), napisati prvi pasus revizorskog izvestaja (10 poena), napisati revizorski izvestaj (15 poena). Mene je malo zbunilo to sto su trazili da se prvo napise prvi pasus revizorskog izvestaja, a zatim revizorski izvestaj.
Cekam rezultat...![]()

da li slucajno imas taj test koji si polagala u decembru..ako nemas da li se secas pitanja koja su bila???
(.Iva-tea i ja bih te zamolila ako mozes da mi pustis na mail te testove iz Revizije kad stignes da ih skeniras na hejduda@gmail.com. Ja vec 3 nedelje cekam od Saveza da mi jave sta su me oslobodili, ali jos uvek(.
Hvala!
OBAVEZNO JER ĆE TE OSLOBODITI POLAGANJA NEKIH OD ISPITA.
Danas sam zvala savez.Kažu da prijave za jun traju do kraja aprila.Što se tiče priznavanja ispita, to važi samo za diplomirane ekonomiste.
Pozdrav svima!