Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nesto me zanima pa rekoh da priupitam ovde
jel moguce da je ovo bas uhvacen pravi trenutak ili je radio malo i photoshop ?
Pogledajte prilog 405968
да мене питају, лисица би однела награду...
Pozdrav.Vidim da na fotografiji ima dobrih fotografa i dobrih fotki pa da pitam. Kako smanjiti veliku fotografiju a da ne izgubi puno na kvaliteti. Meni se nekako čini da se zamuti. Slikam sa 8mpx.
samo da mi je znati koji editor treba koristiti ili photošop?
Ви сте у више наврата, са више налога којима сте приступали форуму завредели и макисмалне казне, али сте, супротно прописима и стандардним процедурама, само бивали упозоравани и обавештавани о прекршајима и проблемима које узрокујете својим непримереним понашањем.
Заиста је бесмислено да Вас за сваки налог кроз исту обуку прводимо, јер очигледно немате за циљ пристојно и прихватљиво понашање, већ деструкцију реда и хармоније који владају овим форумом.
Стога Вас молим да озбиљно схватите сва предходна обавештења и упозорења, уместо да изигравате жртву по ко зна који пут.
Dodala bih samo jos ovo, kao odgovor na pitanje koje je postavila Lady
Fotografija na temi Mostovi mi se veoma svidela, i trebala je tamo i da ostane ali ti si Lady istu tu fotografiju provikla kroz filtere, napravila je kao crno belu, osencila ,stavila u ram i stavila na temu gde joj mesto nije umesto na temu Foto manipulacije.Ovaj sada nalog koji koristis sam ti odobrila i pustila te na Forum, jos kada si se registrovala 2.12.2-16.g. kao gest dobre volje , nadajuci se da ces konacno ispostovati pravila na ovom pdf-u.A to sto si promenila nickname, ne znaci nista jer svi znamoko si. A rat o kome pricas je samo u tvojoj glavi.I molim da ubuduce ne razgovaras sa moderatorima na ovakav nacin, posebno ne sa moderatorom Moghrionom koji samo i jedino radi svoj posao, po dogovoru svih moderatora,i da ubuduce ne prozivas moderatore po temama.Za to postoji pp, gde mozes da pitas sta te zanima i dobices odgovor za sta te molim da uradis ukoliko imas jos nekih pitanja vezano za ovu fotografiju.
Unapred se zahvaljujem na tvom razumevanju i pozdravljam te
Fotografija nije rezultat filterske obrade,vec vise operacijske individualno vodjene radnje. Takodje nije postavljena u ram,vec su samo sencenjem zatamnjene ivice.Jel ne vidite vi da se providi do kraja cela fotografija?!
To sam odabrala zbog njenog sadrzaja koji je sav od takvih valjkasto-deblastih detalja i linija,da bih je na idealan način zaokruzila i istakla ih.
Dobila sam obavestenje ovog moderatora da ni ram i sencenje nije problem na ovom pdf-u- već to sto je fotografija moja,sto sam vam putem prijave i prosledila,pa ste verovatno se već upoznali ,ili ako niste nakon upoznavanja sagledajte sprovedeno od strane ovog moderatora.
Pozdrav.