Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
onda probaj neki online editornesto me zanima pa rekoh da priupitam ovde
jel moguce da je ovo bas uhvacen pravi trenutak ili je radio malo i photoshop ?
Pogledajte prilog 405968

да мене питају, лисица би однела награду...
Vidim da na fotografiji ima dobrih fotografa i dobrih fotki pa da pitam. Kako smanjiti veliku fotografiju a da ne izgubi puno na kvaliteti. Meni se nekako čini da se zamuti. Slikam sa 8mpx.
samo da mi je znati koji editor treba koristiti ili photošop?

Pozdrav.Vidim da na fotografiji ima dobrih fotografa i dobrih fotki pa da pitam. Kako smanjiti veliku fotografiju a da ne izgubi puno na kvaliteti. Meni se nekako čini da se zamuti. Slikam sa 8mpx.
samo da mi je znati koji editor treba koristiti ili photošop?
Ви сте у више наврата, са више налога којима сте приступали форуму завредели и макисмалне казне, али сте, супротно прописима и стандардним процедурама, само бивали упозоравани и обавештавани о прекршајима и проблемима које узрокујете својим непримереним понашањем.
Заиста је бесмислено да Вас за сваки налог кроз исту обуку прводимо, јер очигледно немате за циљ пристојно и прихватљиво понашање, већ деструкцију реда и хармоније који владају овим форумом.
Стога Вас молим да озбиљно схватите сва предходна обавештења и упозорења, уместо да изигравате жртву по ко зна који пут.
Dodala bih samo jos ovo, kao odgovor na pitanje koje je postavila Lady
Fotografija na temi Mostovi mi se veoma svidela, i trebala je tamo i da ostane ali ti si Lady istu tu fotografiju provikla kroz filtere, napravila je kao crno belu, osencila ,stavila u ram i stavila na temu gde joj mesto nije umesto na temu Foto manipulacije.Ovaj sada nalog koji koristis sam ti odobrila i pustila te na Forum, jos kada si se registrovala 2.12.2-16.g. kao gest dobre volje , nadajuci se da ces konacno ispostovati pravila na ovom pdf-u.A to sto si promenila nickname, ne znaci nista jer svi znamoko si. A rat o kome pricas je samo u tvojoj glavi.I molim da ubuduce ne razgovaras sa moderatorima na ovakav nacin, posebno ne sa moderatorom Moghrionom koji samo i jedino radi svoj posao, po dogovoru svih moderatora,i da ubuduce ne prozivas moderatore po temama.Za to postoji pp, gde mozes da pitas sta te zanima i dobices odgovor za sta te molim da uradis ukoliko imas jos nekih pitanja vezano za ovu fotografiju.
Unapred se zahvaljujem na tvom razumevanju i pozdravljam te
Fotografija nije rezultat filterske obrade,vec vise operacijske individualno vodjene radnje. Takodje nije postavljena u ram,vec su samo sencenjem zatamnjene ivice.Jel ne vidite vi da se providi do kraja cela fotografija?!
To sam odabrala zbog njenog sadrzaja koji je sav od takvih valjkasto-deblastih detalja i linija,da bih je na idealan način zaokruzila i istakla ih.
Dobila sam obavestenje ovog moderatora da ni ram i sencenje nije problem na ovom pdf-u- već to sto je fotografija moja,sto sam vam putem prijave i prosledila,pa ste verovatno se već upoznali ,ili ako niste nakon upoznavanja sagledajte sprovedeno od strane ovog moderatora.
Pozdrav.