Саветник председника Србије: Хрвати су клептомани

Ma da, mi vredjamo crnce a vi bacate Baloteliju bananu

Jedno je sigurno, Srpski navijaci nikad nisu vredjali crnce u svojim klubovima, za razliku od vasih navijaca. Pobogu pa vi ste svog Eduarda cascavali majmunskim kricima :D

Ok, možemo zaključiti da su hrvaski navijači primitivniji od srpskih, ili ne? :lol:

Ma da, mi vredjamo crnce a vi bacate Baloteliju bananu

Jedno je sigurno, Srpski navijaci nikad nisu vredjali crnce u svojim klubovima, za razliku od vasih navijaca. Pobogu pa vi ste svog Eduarda cascavali majmunskim kricima :D

a kako je proša izbodeni Francuz u BG-u??
Hrvati nisu bacili Baloteliju bananu,to si moga pročitati i u vašem Kuriru!!

„Не треба се ничему чудити. Настали су на антисрпству и ако престану са причом о лошим Србима, ако престану са клептоманијом, доводе у питање и свој опстанак.
То је логичан процес коме се једино можемо са ове стране ругати, јер он заслужује једино ругање и научни осврт”, рекао је Павловић.

Sta reci o kleptomanima?????

Naravno, to je bilo posle presude generalima

A ovo je sa iste utakmice Hajduk - Zenit, gde se pored "ubijanja" Srba pali srpska zastava bez ikakvog povoda

hajduk_zenit58-041110.jpg

Ма пусти - ми бар имамо заставу - а они КРПУ ЗА СУДОВЕ.......z:lol:

type;item;size;350;name;$$A_5B5F80FB_4c2c0c16e08c7fa4355bc8f8edf62ff5.jpeg.jpg
Kuhinjska krpa
Koda: 03470143
Cena: 7,90 EUR

Dobavni rok: 2-5 dni

[TD="width: 5"]
btn_l.gif
[/TD]
[TD="class: btn"]V košarico[/TD]
[TD="width: 5"]
btn_r.gif
[/TD]

print.gif
Natisn

Успут:

9s4hux.png

„Не треба се ничему чудити. Настали су на антисрпству и ако престану са причом о лошим Србима, ако престану са клептоманијом, доводе у питање и свој опстанак.
То је логичан процес коме се једино можемо са ове стране ругати, јер он заслужује једино ругање и научни осврт”, рекао је Павловић.

Sta reci o kleptomanima?????

Na primjer, o njima možeš reći da ne biraju retardirane savjetnike svojem predsjedniku.

Imaju oni svoj patentirani izum - logor za decu

To je njihovo i nicije vise

Imaju i Srbi izume iz recentne prošlosti:

- Klanje ranjenika
- Spaljivanje živih ljudi u kućama
- i još par detalja vezanih za Borovo naselje koje ne želim iznositi iz poštovanja prema ljudskom rodu, ali definitivno spada u izume.

- Klanje ranjenika
- i još par detalja vezanih za Borovo naselje koje ne želim iznositi iz poštovanja prema ljudskom rodu, ali definitivno spada u izume.

Hahahaha kakva laz

Necu da kazem da Srbi nisu cinili zlocine, jer jesu, ali su uvek ubijali iz pusaka, Srbi nikad nisu klali za razliku od vas i vasih ritualnih klanja

Da te ne podsecam na vas patent zvan "srbosjek", ako ne znas sta je kucaj u google

- Klanje ranjenika
kao i miniranje brane Peruča,da je pala brana voda bi nizvodno pobila 10000 ljudi!

Hahahaha kakva laz

Necu da kazem da Srbi nisu cinili zlocine, jer jesu, ali su uvek ubijali iz pusaka, Srbi nikad nisu klali za razliku od vas i vasih ritualnih klanja

Da te ne podsecam na vas patent zvan "srbosjek", ako ne znas sta je kucaj u google
oni su nosili nož za čistit kumpire?
Višegrad??Pogledaj smaknuće jadnih mladića u BiH direktno snimano izvršitelji su škorpioni!!Ja sam gleda i viruj mi da je gadljivo!!

Ne negiram.
Ali tvrditi da danas Hrvati opstaju zbog kleptomanije može samo teži retard, mitoman i budaletina koja, usput, sramoti instituciju predsjednika.

Koja smijurija.

Bice da si ipak ti,.... sa svojim intelektualnim kapacitetima smijurija!!!
A dokaz ovoj mojoj tvrdnji,....dobices,... ukoliko mi samo na ovo pitanje odgovoris:
na cemu gradite svoju antifasisticku drzavotvornost, kojom u evropsku uniju ulazita????????????
Onda cu ti dokazati hrvatsku KLEPTOMANIJU, i'ako ja nisam niciji pomocnik!!!

Ne negiram.
Ali tvrditi da danas Hrvati opstaju zbog kleptomanije može samo teži retard, mitoman i budaletina koja, usput, sramoti instituciju predsjednika.

Koja smijurija.

Па јбт...... ми вас у медијском животу уопште овде и не помињемо и не третирамо А ВИ СВАКОГ БОГОВЕТНОГ ДАНА НЕШТО КЛЕПТОМАНИШЕТЕ ОД СРБА А СРБА КОД ВАС СКОРО УОПШТЕ ВИШЕ И НЕМА ....... .... болес' ...... лепо је рекао човек,
дијагноза је 100% тачна........

п.с. Изгледа да сте заболи свој глупи нос У АРХИВЕ И ДОКУМЕНТЕ па сте схватили ШТА ЈЕ СВЕ СРПСКО... па онда брже-боље ДАЈ ПРОГЛАШАВАЈ ДА ЈЕ ТО 'РВАЦКО.... јадни сте и жалосни...

Back