Саветник председника Србије: Хрвати су клептомани

Ajde mi obajsni ovu sliku, molim te.
To su tvoji, pa valjda znaš što žele reći.

Slika je stara 2 mjeseca.

Naravno, to je bilo posle presude generalima

A ovo je sa iste utakmice Hajduk - Zenit, gde se pored "ubijanja" Srba pali srpska zastava bez ikakvog povoda

hajduk_zenit58-041110.jpg

aj ne pravi se glup kad nisi. pjevate na svakoj utakmici "ubij hrvata da šiptar nema brata"

Kucaj u youtube "Grobari ubi hrvata"

I izbacice ti

"Grobari - ubi pedera"
"Grobari - ubi siptara"

Posto sam pre isao na juznu tribinu znam da nikad nismo pevali nista o hrvatima, niti smo se uopste bavili vama

Oko toga je napisamo stotine stranica, i to od pametnijih ljudi od tebe i mene.
A sada ti želi to rješiti jednim postom.
Da je to jasno i nedvosmisleno, o tome se ne bi raspravljalo.

Ali u redu: bili ste konstitutivni, više niste.

Tako je , ...sila svjetom vlada!!!
E sad,....sila nije od Boga,...no to za ateiste i sataniste nista ne znaci,...te ostaje po tvom,....vise nismo!!!!!:per::per:

Ma daj molim te, kada je Zvezda igrala u Sloveniji pre 2 godine BBB su isto preko medija najavljivali "Idemo u Sloveniju da se sukobimo sa Delijama bla bla"

Niti je bilo ikakvog sukoba niti su srpski navijaci pevali ista o hrvatima

Uostalom kao da vama treba neki povod da pevate "Ubi Srbina", pa vi to pevate dok se tusirate verovatno...
ti očito ne razlikuješ navijački folklor od normalnog razmiljanja. dok je vjeka i čovjeka u srbji će se pjevat ubij šiptara, ubij hrvata, ubij cigana, ubij grobara u hrvatskoj ubij srbina, ubij tovara, ubij purgera...

Uostalom kao da vama treba neki povod da pevate "Ubi Srbina", pa vi to pevate dok se tusirate verovatno...
pa i voda s kojom se tuširamo je crvene boje,sve pliva u krvi!!
Jao šta prilaziš miru,navijači nisu mjerilo ničega,a ako ih smatraš mjerilom šta je bilo u Kriševcu????Ma ne to je isto laž i urota!?

znači od 65 ne ideš na jna stadion :lol:

Ne idem na JNA stadion od leta 2011. godine, a do tada nikad nista nismo pevali o hrvatima

Tacnije jesmo jednom, a verovali ili ne ja sam "inicirao" to

Posle utakmice Partizan - Briz pitao je neki lik kako se zove onaj hrvat Perisic, a ja sam mu rekao da se zove Ivan, onda je taj lik pokrenuo pesmu "Perisicu Srbine" :D

Ali to je sprdnja obicna bila

Ne idem na JNA stadion od leta 2011. godine, a do tada nikad nista nismo pevali o hrvatima

Tacnije jesmo jednom, a verovali ili ne ja sam "inicirao" to

Posle utakmice Partizan - Briz pitao je neki lik kako se zove onaj hrvat Perisic, a ja sam mu rekao da se zove Ivan, onda je taj lik pokrenuo pesmu "Perisicu Srbine" :D

Ali to je sprdnja obicna bila
Бесмислено је њима објашњавати било шта а поготово се правдати.Мада оно,постоји код њих нека болест чији је симптом да воле кад им се правдаш и извињаваш да би те боље запљунули,да покажу да си ретард и да нахране свој малецни его.

Razlika između hrvatskih i srpskih navijača je što mi vrijeđamo samo Srbe, a oni Hrvate, Šiptare i crnce.
Za sada, nije isključeno da će se popis proširiti u budućnosti. :lol:

Ma da, mi vredjamo crnce a vi bacate Baloteliju bananu

Jedno je sigurno, Srpski navijaci nikad nisu vredjali crnce u svojim klubovima, za razliku od vasih navijaca. Pobogu pa vi ste svog Eduarda cascavali majmunskim kricima :D

Back