Saveti od kozmeticara i make-up artista !

Cao,
Imam 29 god i do skora nisam imala problema sa licem.Pokoja kad treba da dobijem i sl. A sad! Boze puno mi lice. Necu da ih diram ali stvarno mi smetaju pa ih cacnem. Pogotovo me nerviraju one na sred obraza . Uzela sam Pantenol rastvor i gel da mazem jer nikad nisam nasla odgovarajucu kremu za sebe. A probala sam ih dosta.... i nabacala sam se novca. Znam da u mojim godinama treba da redovno koristim neku kremu ali ja stvarno ne znam koju. Receno mi je da imam mesovitu kozu. Kupila sam i neku kremu od kozmeticarke ali i ta mi nije odgovarala, mastila mi se koza od nje. Molim vas za savet. Koje sredstvo za ciscenje i krema(za dan i noc) je za nekog u mojim godinama sa mesovitim tipom koze? ( garnier, loreal, nivea, vitaskin ispobane i bacene:(
Hvala

Neko ce reci da savete kozmeticara vec imamo...ali neeee
Kada vas smori dan i gomila nesrecnika na koje naletite greskom....koza trpi jednako kao i dusa....
Ako vam je nemir zavucen pod kozu i u dusu, ako vas tajna izjeda i mori, ako zelja da nekog pobedite ili smrvite nadjaca ljubav u vama....sve ce se to videti na vasoj kozi....vec sledeceg jutra...
Pitam se...cime tretirate svoj unutrasnji svemir?
Da li vam se dogodi da bi ste ga provetrili a ne znate kako?

Moja preporuka je MUSICA!

http://www.box.net/shared/1c0yd8zp8j

Jedno pitanje za kozmetičare...

Na većini krema za lice uopšte ne piše za koje godine se preporučuje, tj. kreme protiv bora su najveći problem. Sigurno meni u ranim tridesetim ne odgovara isdta kao mojoj mami. Jedva da neka ima naznaku-za prve bore itd. A posebno za kreme za područje oko očiju.

Imam dosta bora oko očiju, kad se nasmejem posebno...genetika...koju kremu mi preporučujete? Takođe i podočnjake, ujutru otekle...

Kupila sam Grnijer kremu protiv podočnjaka itd. sa kofeinom...Zna li neko kakva je?

Nisam kozmeticar.....ali da li si probala sa zelenim cajem?
Dve tri soljice dnevno...?
Procisti organizam , pa je samim ti dobar i za te podocnjake..

imam problem sa podochnjacima... kontam da je od stalnog blejanja u komp. (ebi ga, valja neke pare zaraditi...)

kako da ih sakrijem... tj. kako da ih se otarasim (to je josh bolje pitanje)?

Ja sam stavljala na podocnjake i na oci kesice zelenog caja.Odlicno deluje.Ja nemam neke podocnjake ne znam kakve,ali zateze kozu i dobar je osecaj.Probaj,bar nije skupo.

Back