- Poruka
- 20.599
Jel bese caj od kamilice dobar da se daje za prehladu i tibu?!
ja joj dala danas, bas joj je prijao i svideo joj se... 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kamilica je baš zdrava, još pogotovo ako ima tvrdu stolicu pa čajić pošećeriti,
to im baš godi![]()
ali ga i ovako pije... 

Laku noc mamice i bebice!Tinice,kakva je danas stolica, jel se popravila?
Ja sam spremila masinu za zlo doba ali sam bila toliko slogirana da sam je ukljucila tek jutros oko 5?!
Nego, koliko ume da traje prehlada? Mj sin je zakacio virus i imao temperaturu jedan dan, vadili smo krv i potvrdilo se da je virus pa nista nije pio od lekova. E sad, super je sto je temperatura pala za jedan dan ali on uzaaaasno slini evo vec osam dana, jel to normalno?

pravi čajiće i
jubi svoje zjato
Ma da sve zavisi šta majka jede ili pije, kakvo je sad stanje kod tebe, jeli se popravilo i piješ li još antibiotike?nisam videla ovo,stolica mu je samo jedan dan bila zelena u svim nijansima,i jako cesta,sutradan je odmah pozutela.jos je sada poceo da sisa ko manijak, pa mu pelena nije dovoljno velika. tako da ko doji ako se desi da pije antibiotik neki, to moze da bude reakcija. a ja se uplasila da je on gladan.

Ma da sve zavisi šta majka jede ili pije, kakvo je sad stanje kod tebe, jeli se popravilo i piješ li još antibiotike?![]()
Je li vam se desavalo da mali bebironci(ovaj moj ima skoro 3 ipo meseca),kad oce da spavaju nesto se kao trzaju?Ponekad primetim,kad se nosa,a pre toga se koprca nogicama i rucicama,i prispava mu se u tome,ko da oce i dalje da se koprca ,a ne moze,pa onako po par puta ko trzne rukom ili nogom,i ubrzo zaspe.Ako lezi,ili pose,pa mu se prispava to ne radi.E,ne znam,najvise bih volela da imam posla u njivi i oko stoke ko nekad sto su zene imale,i da nemam vremena da ga zagledam,i da pustim dete da raste kako ono hoce,bez mog traumiranja oko svega i svaceg...
nista ne brini... to traje dok im se nervni sistem u potpunosti ne razvije, a posle a vec i sad mozda sanja nesto...
pa i mi se trzamo u snu 
Ja sam spremila masinu za zlo doba ali sam bila toliko slogirana da sam je ukljucila tek jutros oko 5?!
Nego, koliko ume da traje prehlada? Mj sin je zakacio virus i imao temperaturu jedan dan, vadili smo krv i potvrdilo se da je virus pa nista nije pio od lekova. E sad, super je sto je temperatura pala za jedan dan ali on uzaaaasno slini evo vec osam dana, jel to normalno?
Mi smo negde u oktobru poceli da slinimo, imali dan-dva temperaturicu, doktor rekao viroza, prepisao nam Sterimar Cu, i slinili smo dobra 2 meseca. U medjuvremenu sam isprobala sve bapske lekove, sirupe i sl, dok nam nisu nikle gornje dvojke. Od sutradan - slinama ni traga ni glasa.

E sad je i meni laknulo, pošto moja beba više od mesec dana slini, stavljamo mu fiziološki, izvlačimo pumpicom ali tome izgleda nema kraja. Doktorka mu pregledala pluća, sve je kaže u redu.Znači možda je zbog zuba, baš su mu tvrde desni.
i mi imamo isti problem sa slinama
i krenula je da bali, a ima tek 2 i po meseca 

E vidis i nama je slicno, mada sam ja uzela Operil P i kad mu spricnem bude mnooogo lakse. A gornje dvojka i trojka su mu tu negde, guraju se na dole ali tako vec neko vreme pa nisam mnogo obracala paznju. Nadam se da nece sliniti dva meseca![]()

sta mislite jel vreme da ja ovom mom malisi dam belance?ima 11,5 meseci a nije ga jos probao kao ni ribu,med,jagode,kiwi....

sta mislite jel vreme da ja ovom mom malisi dam belance?ima 11,5 meseci a nije ga jos probao kao ni ribu,med,jagode,kiwi....

Sta sve ne izdrze mame...citam vas i plasim se,bogami...
znaci kad prestanu grcevi krecu zubici a izmedju toga,nedaj boze....prehlada,zatvoren nos,i ko zna sta jos....jel se sve to izdrzi...?
Moj nikolica je krenuo sa grcevima,samo se izvija i vriska...jadnicak moj mali....![]()
kad ti se prvi put osmehne, kad kaze svoje prvo aaaa i guuu, istopis se
sve se izdrzi samo zbog toga i/ili cekajuci to!